Μεγαλώνουν τα ρήγματα στην παράταξη Ασκούνη

Σημαντικός αριθμός στελεχών της παράταξής του στο Δήμο Καλλιθέας δηλώνει ανοιχτά την αντίθεσή του σε μια νέα, υποψηφιότητά του πιέζοντάς να αποσυρθεί ανοίγοντας το δρόμο στην ανανέωση.... Τα ίδια στελέχη επισημαίνουν την εμφανή κόπωση που έχει δείξει ο Ασκούνης μετά από 16
χρόνια δημαρχιακής θητείας και 8 χρόνια θητείας ως αντιδημάρχου ενώ παράλληλα τον κατηγορούν ότι έχει εγκαταλείψει την Καλλιθέα για «υψηλή πολιτική»μέσω του προεδρείου της ΚΕΔΕ.

Ο Ασκούνης
ρίχνει νερό στο μύλο της αμφισβήτησης αφού δεν ανοίγει τα χαρτιά του -χωρίς να δηλώνει- αν θα είναι και πάλι υποψήφιος. Αρκετά στελέχη χαρακτηρίζουν ως τεράστιο στρατηγικό σφάλμα την κόντρα που άνοιξε με το ΣΥΡΙΖΑ και το αντιμνημονιακό μέτωπο. Σε μια εποχή που βαθαίνει η κρίση και όταν επανειλημμένα τον έχουν κατηγορήσει για μυστική διπλωματία με τους γερμανούς, είναι ό, τι χειρότερο να στρέψεις τα πυρά σου στο αντιμνημονιακό μέτωπο.

-Είναι βέβαιο- Στελέχη της παράταξής του εκτιμούν ότι αυτή η κίνηση θα τον απομονώσει από ένα μεγάλο μέρος των πολιτών της Καλλιθέας. Στην εποχή μας δεν είναι φρόνιμο να απαντάς στο δίλλημα μνημόνιο ή όχι, επιτιθέμενος στους επικριτές του μνημονίου σημειώνουν τα ίδια στελέχη.
Keywords
Τυχαία Θέματα