Μάνατζερ Σουμάχερ: Να μην μιλάμε για βελτίωση πριν τη δούμε



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ

Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ χαμήλωσε τους τόνους μετά την αισιόδοξη παρουσίαση από τα ΜΜΕ της πληροφορίας για «μικρή βελτίωση» στην κατάσταση της υγείας του παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Η Σαμπίν Κεμ με εμφανή στο πρόσωπό της τα σημάδια της έντασης, προειδοποίησε να μην γίνεται προσπάθεια να αναλυθούν οι ανακοινώσεις των γιατρών. Οπως είπε: «Δεν θα έλεγα ότι όσα λένε οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Νομίζω ότι κάνουν
ξεκάθαρο ότι δεν είναι αισιόδοξοι, ότι θα πρέπει να δουν αν υπάρχει πραγματικά ελαφριά βελτίωση».

Το ιατρικό ανακοινωθέν της Τρίτης έκανε λόγο για μικρή βελτίωση μετά την δεύτερη επέμβαση προκειμένου να εκτονωθεί η πίεση στον εγκέφαλό του. Αλλά οι γιατροί έκαναν σαφές ότι ο 44χρονος, που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για τη ζωή του.

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας η Σαμπίν Κεμ μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο για να τους ενημερώσει ότι η κατάσταση του Σουμάχερ είναι σταθερή. «Δεν αισθανόμαστε ότι πρέπει να παραχωρήσουμε νέα συνέντευξη Τύπου», σημείωσε, καθώς δεν υπάρχει αλλαγή σε σχέση με χτες και προχθες όπου έγινε κάτι τέτοιο.

Εξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία, όπου νοσηλεύεται ο πιλότος της Φόρμουλα 1, έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του. «Ο Σουμάχερ είναι ένα εξαιρετικό άτομο, το ξέρετε. Νομίζω ότι θα γίνει καλά σύντομα. Θα κερδίσει και την τελευταία του νίκη, την 92η νίκη, είπε ένας από αυτούς στους δημοσιογράφους».

Στο πλευρό του είναι και ο πατέρας του Ρολφ, η τελευταία προσθήκη στα μέλη της οικογένειας του Σουμάχερ που βρίσκονται στην Γκρενόμπλ δίπλα στον άνθρωπό τους.

Το νοσοκομείο επισκέπτεται σταθερά σημαντικός αριθμός φίλων και στελεχών της κορυφαίας κατηγορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Ζαν Τοντ, πρώην επικεφαλής της Ferrari επί των ημερών του «Σούμι» και σήμερα επικεφαλής της FIA, της διεθνούς ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Κανένας από τους επισκέπτες ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, καθώς οι γιατροί που τους ενημερώνουν αρνούνται να κάνουν οποιουδήποτε είδους πρόγνωσης.

Πηγή: Euronews
Keywords
Τυχαία Θέματα