ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: MHN TO ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ

Η υπόθεση του Κίμωνα Κουλούρη είναι μια εντελώς λογική υπόθεση... Με την έννοια ότι πάντα οι προύχοντες γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την αστυνομία και γενικώς τις αρχές και τους θεσμούς. Τώρα στην περίπτωση του Κίμωνα τα πράγματα είναι και ολίγον γραφικά: Την έκανε την μακακία ο Κίμωνας και μάλιστα χωρίς να είναι μεθυσμένος.

Εάν συνυπολογισθεί και το γεγονός ότι ο ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν ανανεώνει την άδεια του αυτοκινήτου του, τότε είναι σίγουρο ότι οι παραβάσεις, εάν δεν...πατούσε
τον αστυνομικό, δεν θα ήταν και κάτι τις το σπουδαίο. Όμως, όπως πολύ σωστά είπε και ο ίδιος, το σύστημα βρήκε ένα ακόμη θύμα.

Έγινε βαβούρα και γιατί τα καλά παιδιά, κατά τα λοιπά, της Δίας της ομάδας των μοτοσικλετιστών βρήκαν έναν φουκαριάρη γραφικό και τα έβαλαν μαζί του... Τι εννοούμε; Τι θα γινόταν εάν στην θέση του Κουλούρη ήταν ένας πχ επιχειρηματίας με πέντε έξι φουσκωτούς; Θα επέμεναν τόσο πολύ στην παραπομπή του οι ..συνδικαλιστάδες της αστυνομίας ή θα έβαζαν την ουρά στα σκέλια και θα έτρεχαν να θάψουν το θέμα, όπως έχει γίνει άλλωστε σε περιπτώσεις τραμπούκων–επιχειρηματιών που το παίζουν μάγκες; Βρήκαν λοιπόν και τα έκαναν οι μάγκες της Δίας.

Σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν εξαφανισθεί.... Γι αυτό μην το παρατραβάνε ορισμένοι το θέμα του Κουλούρη... Ένας γραφικός που βάφει τα μάτια του είναι και δεν αποτελεί μαγκιά να αποδίδεις δικαιοσύνη σε τέτοιες ηλίθιες και γραφικές περιπτώσεις...
Keywords
Τυχαία Θέματα