Η Τσαπανίδου και ο... μαφιόζος...(σσ κοιτάξτε να βγουν παλι αυτοι οι γραφικοι και να την καταγγειλουν γιατι εκανε κατι αλλο παρα απο δημοσιογραφια.Γελοιοι τυποι)...

BINTEO...
Tην σύζυγο ενός μαφιόζου υποδύεται η Πόπη Τσαπανίδου στην ταινία "Το μικρό ψάρι" του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, με ατάκες που...

δεν φανταζόταν οτι θα λεγε ποτέ στην ζωή της.
Οι δύο ρόλοι-έκπληξη είναι η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Η πρώτη ενσαρκώνει το «Τζενάκι», την αδίστακτη σύζυγο ενός τοκογλύφου-μαφιόζου. Η δεύτερη, τη σύζυγο ενός πρεζέμπορα ισοβίτη και «αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της κόκας».

Η η διάσημη υψίφωνος περιγράφει την εμπειρία της: «Δεν είχα βρίσει ποτέ στη ζωή μου. Αλλά για τις
ανάγκες της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη άρχισα να λέω «κ….» και τέτοια. Μια μέρα ξυπνά ο γιος μου και μου λέει: «Μαμά, πήρες τίποτα;». «Όχι, παιδί μου, πρόβα έκανα» του λέω. Ήξερα ότι είχα μια τέτοια πλευρά αλλά δεν μου το 'χε βγάλει κανείς. Κι όμως, παρά τη σκληρότητα των ταινιών του, ο Γιάννης είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος - ένα μικρό μωρό».

Η Πόπη Τσαπανίδου αρχικά σκέφτηκε πως ο Οικονομίδης θα τη θέλει να παίξει καμιά δημοσιογράφο: «Τελικά με ήθελε για μαφιόζα! Είχα να πω απίστευτες ατάκες, αλλά ήμουν σίγουρη πως θα τα κατάφερνα. Μέχρι που μπαίνω σε αυτή την υπόγα στα Εξάρχεια και συνειδητοποιώ πως ο Μουρίκης και ο Πέτρος ο Ζερβός με το "καλημέρα" έχουν μπει στους ρόλους τους. Αρχίζω λοιπόν κι εγώ να λέω τα λόγια μου για τα οποία είχα εξασκηθεί όλο το καλοκαίρι, σίγουρη για το αποτέλεσμα. Και βλέπω τον Οικονομίδη να με κοιτάει με ένα άδειο βλέμμα. "Οχ" λέω. Ένιωσα ότι ξεσκίζομαι. Ότι πατιέμαι κάτω. Στο τέλος ήταν σαν να είχα πάρει 7 διπλώματα ψυχοθεραπείας».

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 27 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο:

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS
Keywords
Τυχαία Θέματα