"Η ΝΔ δεν θα παίξει με το μέλλον της χώρας"

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο Χρ.Σταϊκούρας, σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής" . Συγκεκριμένα τονίζει ότι "Η ΝΔ επιδιώκει ισχυρή λαϊκή εντολή, επιδιώκει αυτοδυναμία", προσθέτει ωστόσο ότι "η ΝΔ ως πολιτική δύναμη ευθύνης δεν θα παίξει με το μέλλον της χώρας".
Ο κ.
Σταϊκούρας επαναλαμβάνει την πρόθεση του κόμματος για επιστροφή των διαγραφέντων, τονίζοντας ότι "οι κύριοι συνάδελφοι, σε μία δεδομένη στιγμή, στάθμισαν τα δεδομένα και πήραν τις αποφάσεις τους. Αυτές δεν επιθυμώ να τις σχολιάσω. Σημειώνω μόνο ότι στην πορεία προκύπτουν νέα διευκρινιστικά και συμπληρωματικά στοιχεία. Ελπίζω ότι εν τέλει θα υπάρξουν οι πιο ωφέλιμες για τη χώρα και παράταξη εξελίξεις. Εμπιστεύομαι τους χειρισμούς του προέδρου και των αρμόδιων οργάνων του κόμματος".

Ερωτηθείς για το αν το κόμμα έκανε κωλοτούμπα στο θέμα της ψήφισης του μνημονίου ξεκαθαρίζει ότι "η ΝΔ δεν είχε ποτέ καλές επιδόσεις στο εν λόγω άθλημα" και προσθέτει ότι αντί η ΝΔ να κάθεται στην κερκίδα και να κερδοσκοπεί κομματικά, εργάζεται, από όποιο θεσμικό ρόλο για τη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα