Η κόρη του Κώστα Καραμανλή σε αγώνες ρυθμικής γυμναστικής (ΦΩΤΟ)


Η κόρη του Κώστα Καραμανλή σε αγώνες ρυθμικής γυμναστικής (ΦΩΤΟ)
Συγκίνησε τη μητέρα της, Νατάσα
Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της Ραφήνας, για να παρακολουθήσουν την 5η «Γυμναστράδα», που αποτελεί μια καθιερωμένη διοργάνωση αγώνων ρυθμικής γυμναστικής της περιοχής, στην οποία συμμετέχουν ομάδες μικρών και μεγάλων κοριτσιών από όλη την Ελλάδα όπως αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ο λόγος για την παρουσία της Νατάσας Καραμανλή, η οποία, καθισμένη με φιλική της παρέα στις κερκίδες του γηπέδου, παρακολούθησε με συγκίνηση και ενθουσιασμό την εκδήλωση. Και πώς να μην ήταν χαρούμενη όταν στο παρκέ του γηπέδου εμφανίστηκε η μικρή της κόρη, Αλίκη, συμμετέχοντας στην ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού την ενθάρρυνε από την πρώτη στιγμή, δίνοντάς της και συμβουλές, ενώ μετά το τέλος των αγώνων την έσφιξε στην αγκαλιά της, εκφράζοντας τον θαυμασμό της.

Η ίδια, όπως μας μεταφέρουν πρόσωπα που παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες, επικοινώνησε μετά τη λήξη της διοργάνωσης με τον κ. Καραμανλή για να του μεταφέρει την επιτυχή εμφάνιση της κόρης τους. Οπως ήταν φυσικό, η πρώην πρώτη κυρία της χώρας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών από τους παρισταμένους, οι οποίοι έσπευσαν να τη χαιρετήσουν και να τη συγχαρούν για το ταλέντο της κόρης της, με την ίδια να δέχεται συγκινημένη τα καλά τους λόγια.

Η πρόεδρος, μάλιστα, της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Πύλης Τρικάλων, Μαρία Γιαννοτάκη, που βρέθηκε εκεί συνοδεύοντας τα μέλη του συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής «Ολυμπία», της ζήτησε να βγάλουν και μια φωτογραφία μαζί, καθώς, όπως της είπε, έχουν κοινή καταγωγή.

Σημειώνεται πως στην ίδια εκδήλωση, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πρόσφατα αδικοχαμένων Ολυμπιονικών, της Α. Πολλάτου από τη ρυθμική και του Π. Ποικιλίδη από την πάλη, έδωσε το «παρών» η Ολυμπιονίκης και σημερινή προπονήτρια της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής, Μορφούλα Ντόνα, η οποία μαζί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Βασίλη Πιστικίδη, και τον πρόεδρο του Παλαιστικού Συλλόγου της πόλης, Θεόδωρο Κολλάρο, έκαναν τις απονομές στις αθλήτριες, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα