Η κόρη του εφοπλιστή μαγεύει με τη μουσική της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ: Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ... ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ

Η ιστορία της μοιάζει σαν παραμύθι. Αν και είναι μόλις 26 ετών, έχει ένα βιογραφικό που θα το ζήλευαν πολλοί συνομήλικοί της. Είναι το νεαρό κορίτσι με το ελληνοβραζιλιάνικο ταμπεραμέντο που συνέθεσε τη μουσική για τη «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη, από το ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη.

Oπως όλα δείχνουν, η ταινία αυτή είναι φαβορί για τα φετινά βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και στην κατηγορία της πρωτότυπης μουσικής. Πρόκειται
για ένα φυσικό μουσικό ταλέντο, με μια κιθάρα στα χέρια και έναν ρυθμό που δονεί ολόκληρη την ύπαρξή της. Εχει μια φωνή τρυφερή, αισθαντική, αλλά και παθιασμένη, μια φωνή που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή. Είναι ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός, συνθέτρια, κιθαρίστρια και πιανίστα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Πολέμη, κόρη του Ελληνα εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη και ανιψιά του Αδαμάντιου, η οποία είναι ένα πλάσμα τρυφερό, ευαίσθητο, με τσαμπουκά και πολύ κέφι για ζωή. Αυτή η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα, που συνδυάζει τζαζ, βραζιλιάνικη, φολκ, σινεμάτικ μουσικές, θα παρουσιάσει την ακουστική και μουσική της παλέτα στο Gazarte στο Γκάζι στις 14 Απριλίου.
ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα