Γιατί φεύγει ο Κόκκαλης από τον Όμιλο Intracom;



Τι σηματοδοτεί η αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη από το διοικητικό συμβούλιου τόσο της Intracom Holdings όσο και από εκείνα των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου; Πηγές προσκείμενες στον όμιλο μιλώντας στην FMVoice.gr έκαναν λόγο για την "φυσική διαδοχή" και μετάβαση στηνέα γενιά. Ουσιαστικά τα ηνία του ομίλου Intracom αναλαμβάνει ο Κων/νος Κόκκαλης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια "θήτευσε"
στην Hellas Online, παράλληλα και με τη συνδρομή στελεχών που είναι χρόνια στον όμιλο όπως ο Δ. Κλώνης.

Οι ίδιες πηγές έσπευσαν να τονίσουν ότι ο πρώην πρόεδρος πλέον, του ομίλου Intracom, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης είχε πάντα την διορατικότητα να δρομολογεί τις εξελίξεις στην κατάλληλη χρονική περίοδο

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Intracom Holdings αναφέρει:

Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου

Η INTRACOM HOLDINGS ανακοινώνει την αποχώρηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του κ. Σωκράτη Π.Κόκκαλη, ιδρυτή του Ομίλου εταιρειών INTRACOM HOLDINGS, ενός εκ των σημαντικότερων πολυεθνικών Ομίλων με έδρα την Ελλάδα.

Κατόπιν τούτου και σε συνέχεια της μη αναπλήρωσης του αποχωρήσαντος Μέλους, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.2 του Καταστατικού της Εταιρείας, το 6μελές πλέον Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Δημήτριος Χρ.Κλώνης.......Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

Γεώργιος Αρ.Αννινος.......Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος

Κωνσταντίνος Σ.Κόκκαλης....Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Κωνσταντίνος Γ.Αντωνόπουλος....Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σωτήριος Ν.Φίλος..............Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δημήτριος Κ. Χατζηγρηγοριάδης........Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRACOM HOLDINGS κ. Δημήτριος Χρ.Κλώνης αναλαμβάνει επίσης καθήκοντα Προέδρου Δ.Σ. όλων των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS (INTRAKAT, HELLAS ONLINE, INTRASOFT INTERNATIONAL S.A., INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS), αξίωμα το οποίο κατείχε ο κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης.
Keywords
Αναζητήσεις
κοκκαλης κλεανθης
Τυχαία Θέματα