ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΕΡΒΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δύο χρόνια ο κρυφός δεσμός Ολάντ - Γκαγιέ

H «θυελλώδης σχέση» του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, την οποία φέρεται να γνώρισε μέσω της πρώην συντρόφου του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, διαρκεί εδώ και δυο...χρόνια, υποστηρίζει στο σημερινό του τεύχος το περιοδικό Closer που άνοιξε τον χορό των ροζ αποκαλύψεων. Μάλιστα αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος δεν συνόδευσε την Τριερβελέρ στις περσινές διακοπές της στην Ελλάδα,
για να έχει το πεδίο ελεύθερο και να περάσει χρόνο με την ηθοποιό.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολάντ είχε σχέση με την Ζιλί Γκαγιέ από το 2011, ενώ χρησιμοποιούσε και δεύτερο διαμέρισμα στα δυτικά του Παρισιού για να συναντά την 41 ετών ηθοποιό.

Το ζευγάρι φέρεται να περνούσε ρομαντικά σαββατοκύριακα στη νότια Γαλλία, ενώ σύμφωνα με το Closer, ο Ολάντ βρήκε δικαιολογίες για να μην συνοδεύσει την επίσημη σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ στις διακοπές που έκανε πέρυσι στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει ελεύθερο το πεδίο και να περάσει χρόνο στην εκλογική του περιφέρειά, μαζί με την Ζιλί Γκαγιέ:

«Γνωρίστηκαν το 2011 και από τότε η σχέση τους πέρασε σκαμπανεβάσματα, μεταξύ ρήξεων και επανασυνδέσεων, μυστικά ραντεβού στην δεύτερη ερωτική φωλιά, στο διαμέρισμα στο 20 της οδού Cirque στο Παρίσι.

Με την ''στήριξη'' της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, «η πιο συμπαθητική» από τις καλλιτέχνιδες της αριστεράς, εντάσσεται στην παρέα του Φρανσουά Ολάντ και εμπλέκεται στην μάχη για την προεδρία. Από την ανεπίσημη συνάντησή τους σε εστιατόριο, η ηθοποιός (που συμμετείχε και σε προεκλογικό σποτάκι του Ολάντ), κάνει λόγο για έναν ''ταπεινό άνθρωπο'' που ξέρει στ' αλήθεια να ακούει. Συζητούν για κινηματογράφο. ''Την εντυπωσιάζει''. Όταν παίρνει το χρίσμα των σοσιαλιστών για την προεδρία, η Γκαγιέ, βρίσκεται λίγα καθίσματα πιο πίσω από τον άνδρα που θαυμάζει. Τον Απρίλιο του 2012, είναι παρούσα σε συνέδριο των σοσιαλιστών και την βλέπουμε να μιλά με τον γιο του Ολάντ, Τομάς» γράφει το Closer.

Ωστόσο το βράδυ των προεδρικών εκλογών του 2012, ο Ολάντ επιλέγει να γιορτάσει την νίκη του με την Βαλερί, (με την οποία εμφανίζεται πάνω στην σκηνή και την φιλά χαμογελαστός). Παρά τις δυσκολίες στην σχέση τους, η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι αποφασισμένη να ξανακατακτήσει τον σύντροφό της....Ο Ολάντ και η Γκαγιέ χωρίζουν για ένα διάστημα. Εκείνο το καλοκαίρι, ο Πρόεδρος και η Τριερβελέρ περνούν ειδυλλιακές διακοπές στο Μπρεγκανσόν. Είναι και οι τελευταίες».

«Το επόμενο καλοκαίρι, η Βαλερί παίρνει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, μόνη της…ελπίζει ότι ο Φρανσουά θα πάει να την συναντήσει. Εκείνος βρίσκει καταφύγιο στην εκλογική του περιφέρεια, την Tulle και παρευρίσκεται σε συναυλία μιας φίλης της Γκαγιέ. Την επομένη το ζεύγος κάνει την εμφάνισή του μπροστά σε όλους. Επιστρέφοντας στο Παρίσι, ο Φρανσουά μοιάζει απόμακρος…Θα υπάρξουν και άλλες αποδράσεις…Η συνέχεια είναι γνωστή: η πρώτη κυρία απομονώνεται, οι κρυφές συναντήσεις ρίχνουν το ηθικό της επίσημης συντρόφου...εκείνα τα βραδινά ραντεβού όπου με άκρα μυστικότητα, ο Ολάντ πάει να βρει την Δουλτσινέα του με σκούτερ…Ο πρόεδρος έχει μια καινούργια πρώτη κυρία…Η Βαλερί πριν κάνει την μεγάλη συζήτηση με τον Ολάντ, πιστεύει ακόμη ότι είναι ζευγάρι».

Ο πρόεδρος γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού, παρότι θεωρεί ότι παραβίασε κατάφωρα την προσωπική του ζωή, αλλά η Γκαγιέ ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 50.000 ευρώ από το περιοδικό, συν 4.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Αν δικαιωθεί η ηθοποιός, το περιοδικό θα πρέπει να δημοσιεύσει την δικαστική ετυμηγορία στο εξώφυλλό του.
ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα