ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

"Έργο Ντόρας είναι η αποδόμηση της Νέας Δημοκρατίας που σε συνδυασμό με το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση σε οριακή πλειοψηφία. Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη θα την είχε κάνει κι αυτή με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά δεύτερη φορά έξω από το μαντρί, σίγουρα θα τη φάνε οι λύκοι. Ειδικά αν οδηγήσει την κυβέρνηση σε κατάρρευση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα".

Αυτά γράφει το ιστολόγιο- το κατ εξοχήν ιστολόγιο- της Νέας Δημοκρατίας. Εργο της Ντόρας είναι
η αποδόμηση της Νέας Δημοκρατίας γράφουν... Μα η Νέα Δημοκρατια υφίσταται; Δεν έχουν κατανοήσει πως με το που θα γίνει το "μπαμ" θα φανεί πόσο γυμνή είναι η πολιτική ανοιξη του Αντώνη; Η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται την Ντορα για να αποδομηθεί. Το κάνει ο Αντώνης μόνος του.

Σε αγαστη συνεργασία με το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση σε οριακή πλειοψηφία". Τι εξυπνάδα...Για ποιά διάλυση του ΠΑΣΟΚ ομιλούν; Εμεις βλεπουμε αποχωρήσεις απο τη Νέα Δημοκρατία. Αργά αλλά σταθερά..Τι συνεπάγεται για τη χώρα η κατάρρευση της κυβέρνησης; Την απόλυτη σωτηρία. Του έρμου του λαού που πληρώνει μια παρά φύσιν συγκυβέρνηση που δεν λέει ποτέ όχι. Του έρμου του έθνους που ξεπουλιέται σταδιακά απο τη συγκυβέρνηση. Το ανακατάτεμα της τράπουλας για να πάνε απο κει που ήλθαν οι της πολιτικής άνοιξης και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης...Ας σταματήσουν τον μπαμπούλα της διάλυσης...Δεν πιάνει πια
Keywords
Τυχαία Θέματα