Εξοργιστική αποκάλυψη! Το ΣΔΟΕ ζητά γαλλομαθείς για την λίστα και ο Στουρνάρας δεν τους δίνει!

Πρωτοφανής αλλά και ύποπτη είναι η στάση του Στουρνάρα απέναντι στο εύλογο αίτημα του ΣΔΟΕ για παροχή γαλλοφώνων υπαλλήλων ώστε να διερευνήσουν την λίστα (που βεβαίως είναι στα γαλλικά).

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτει σήμερα το ΠΑΡΟΝ, το ΣΔΟΕ του Στασινόπουλου έχει ζητήσει με επιστολή του από τις 16 Οκτωβρίου (!!) να διαθέσει 4 γαλλομαθείς υπαλλήλους ώστε να συνεισφέρουν στον έλεγχο. Όλα αυτά, όταν σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία άρχισε να μαθαίνει για το μεγάλο σκάνδαλο. Και όμως, το αίτημα καταχωνιάστηκε κάπου στο γραφείο του κυρίου Στουρνάρα! Αυτά τα καταχωνιάσματα (;;) των τέως συνεργατών του Σημίτη που τυγχάνει να γίνονται ενώ κατέχουν το ύπατο αξίωμα στην οικονομία, τείνει να γίνει επιδημία.
Η ιστορία όμως έχει συνέχεια. Το ΣΔΟΕ επανήλθε με νέα επιστολή στις 4 Ιανουαρίου αλλά
μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια! Που; Σε μία υπόθεση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και έχει προκαλέσει μεγάλη πολιτική κρίση! Γεγονός που για άλλη μια φορά πρέπει να προβληματίσει για τις ικανότητες ή ακόμα και τις προθέσεις του κυρίου Στουρνάρα.
Διότι εμείς δεν λησμονούμε πως ακριβώς επανήλθε η λίστα στην Ελλάδα, όταν κάποια φερέφωνα προσπαθούν να μας πείσουν πως ήταν “ηρωϊκή ενέργεια Στουρνάρα”… Η αλήθεια είναι πως ο Στουρνάρας εξαναγκάστηκε να την ζητήσει μετά την πίεση του Προκόπη Παυλόπουλου στην αρμόδια επιτροπή, υπαγορεύοντας του ακριβώς τον τρόπο.
Για το παρασκήνιο και αυτής της υπόθεσης θα σας ενημερώσουμε μετά το πέρας των ενεργειών για την εξεταστική.OLYMPIA
Keywords
Τυχαία Θέματα