Επική ομιλία του προέδρου του ΣτΕ στην παρουσίαση βιβλίου του Παυλόπουλου.

ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!
Εξαιρετικός για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Αδαμόπουλος που με τις ενέργειες του δεν κατάφεραν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο του μνημονίου.
Μία ομιλία για τα… Ηνωμένα Έθνη χθες το βράδυ από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτήρη Ρίζου σε μία κατάμεστη αίθουσα στην οποία υπήρχαν μεταξύ άλλων, ο υπουργός δικαιοσύνης,
ο υφ. οικονομικών αλλά και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Πολλοί εκ των οποίων δεν μπορούσαν να κρύψουν την αμηχανία τους ακούγοντας τον εξαίρετο νομικο να… αποδομεί το μνημόνιο νομικά, πολιτικά, ιδεολογικά, κάνοντας αναφορές ακόμα και στον Θουκιδίδη.
Αφορμη για την εξαιρετική ομιλία ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του Προκόπη Παυλόπουλου

“ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΘΗΣΕΑΣ”

που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη και φαίνεται πως κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αφού ο συγγραφέας που βρισκόταν στο πάνελ, δεν φάνηκε να πολυσκοτίζεται για το καψόνι που επεφύλαξε ο πρόεδρος στους συναδέλφους του αλλά και στον ίδιο. Μάλλον η στάση του Σωτήρη Ρίζου θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς στην συγκυβέρνηση για το ποιά στάση θα ακολουθεί η δικαιοσύνη όταν κρίνει τη νομιμότητα των μνημονιακών ανοσιουργημάτων. Όπως φάνηκε και με τις πρόσφατες αποφάσεις.
Ακολούθησε η ομιλία του εξαιρετικού Γιάννη Αδαμόπουλου που κατακεραύνωσε ακόμα και τους παρευρισκομένους υπενθυμίζοντας τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου του μνημονίου και την κακοποίηση του πολιτεύματος από τους ολίγιστους της πολιτικής. Δεν ειναι τυχαίο που και αυτός δέχεται πόλεμο και συκοφαντίες από διάφορες κατευθύνσεις που ενοχλούνται από την δράση του ως πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.
Σύμφωνα πάντως με άλλες πηγές, το Μαξίμου προβληματίστηκε και από την παρουσία τόσων βουλευτών σε μία παρουσίαση – κόλαφο για την πολιτική που ακολουθούν.Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Keywords
Τυχαία Θέματα