Δράση>Η τρόικα βάζει πλάτη στην διαφθορά και το μαύρο πολιτικό χρήμα


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ;
Η Δράση ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες ότι, με την συμφωνία της Τρόικας, οι παράλογοι και εκτός πραγματικότητας φόροι και οι ασαφείς φορολογικοί νόμοι – φωλιές διαφθοράς και ασπίδα προστασίας για το μαύρο πολιτικό χρήμα - θα ελέγχονται πλέον με δύο τρόπους:

Προληπτικά οι "απλοί πολίτες" θα ελέγχονται από τον σύγχρονο και κατά τεκμήριο αποτελεσματικό μηχανισμό που στήνει ο κ. Θεοχάρης – ένα εργαλείο που σίγουρα χρειάζεται μια ανεπτυγμένη
χώρα, παράλληλα με εύλογους φορολογικούς νόμους και χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές. Αντίθετα, οι «όχι τόσο απλοί πολίτες» που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν στη διακίνηση του μαύρου πολιτικού και άλλου χρήματος και τη διαφθορά (λίστες, διακίνησης μαύρου χρήματος, μίζες, κ.α.), θα συνεχίσουν να "ελέγχονται" από τους αναποτελεσματικούς παλιούς μηχανισμούς που εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Η Δράση καλεί την Τρόικα έστω και τώρα να σταματήσει να παίζει το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου σε σχέση με τη διαφθορά και την απιστία που κατέστρεψαν τη χώρα.

Συγκεκριμένα, την καλεί να σταματήσει να συναινεί στην υπερφορολόγηση, σε ένα φορολογικό σύστημα γεμάτο από ύποπτες γκρίζες ζώνες και ασάφειες και στο απυρόβλητο του μαύρου πολιτικού χρήματος και της διαφθοράς.

Και στην προκειμένη περίπτωση να μην συναινέσει στη συνέχιση του "ελέγχου" αυτών των περιπτώσεων από φορέα παντελώς κομματικοποιημένο και υπηρέτη μιας κυβέρνησης δύο κομμάτων που καθημερινά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι παραμένουν αδιόρθωτα, συνεχίζοντας (μεταξύ άλλων) να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα μέσω των συνεχιζόμενων δανεικών κι αγύριστων από τις κρατικοποιημένες τράπεζες.

Επιπλέον, η Δράση καλεί τους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν στις επόμενες εκλογές όσους συνεχίζουν προστατεύουν και υποθάλπουν το μαύρο πολιτικό χρήμα και τη διαφθορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα