Χ. Τομπούλογλου: «Δεν είμαι εγώ μ....ας να κονομάνε όλοι και να μην παίρνω μία από τις δουλειές» - Θα τα έδινε για... δωρεά


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ "ΜΕΣΑ" ΠΕΡΑΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο στη 1 το μεσημέρι, έχει πάρει από τον εισαγγελέα ο Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος θα παραμείνει κρατούμενος, έως ότου οδηγηθεί εκ νέου στην Ευελπίδων.
Στον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απαγγέλθηκαν
κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και παθητική δωροδοκία. Στο
συνεργό του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους πως «πρόκειται για μια στημένη υπόθεση. Πρόκειται για σκευωρία». Υποστήριξε μάλιστα ότι τα χρήματα που πήρε προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο.
Ωστόσο, τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της, και ειδικά οι συνομιλίες του ίδιου του Τομπούλογλου είναι συγκονιστικές.

«Aυτοί θα πάρουν 190.000 ευρώ, εγώ να μην πάρω τίποτα; Χαζός είμαι...». «Δεν είμαι εγώ μ....ς να κονομάνε όλοι από τις δουλειές κι εγώ να μην παίρνω μία».
«Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε "χρυσές δουλειές". Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού». Αυτές τις φράσεις χρησιμοποιούσε ο πρόεδρος του Αγλαϊα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου ο οποίος πιάστηκε με τη… μίζα στο χέρι και κατηγορείται για εκβίαση και δωροδοκία. Η αστυνομία μάλιστα έχει καταγεγραμμένες συνομιλίες αλλά και βίντεο με τον Τομπούλογλου ο οποίος κατέρρευσε κατά την ώρα της σύλληψής τους.
ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα