ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...



ΤΟ FIMOTRO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΠ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Η Ν.Δ.
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΜΩΡΑΛΗ
ΒΟΥΡΑΚΗΣ - ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ

Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στον Πειραιά όπως επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
που...

δείχνουν ότι όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Σε δημοσκόπηση που όπως γνωρίζει το Fimotro, παρήγγειλε η Νέα Δημοκρατία σε εταιρεία δημοσκοπήσεων με την οποία συνεργάζεται, προκειμένου να «μετρηθούν» οι δυνάμεις στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας (τα αποτελέσματα της οποίας μάθαμε και θα σας τα παρουσιάσουμε παρακάτω) δεν θα υπάρξει νικητής από την πρώτη Κυριακή, αλλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές οι πιθανότητες για τον Γ. Μώραλη να κερδίσει μάχη είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με τον Μιχαλολιάκο.
Η απόσταση ανάμεσα στους υποψήφιους είναι αρκετά μικρή. Ο νυν Δήμαρχος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, έχοντας και τον εκλογικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας στο πλευρό του, παρουσιάζει μεγάλη εκλογική κάμψη. Συνεχώς ανοδικά είναι τα ποσοστά του Γ. Μώραλη ο οποίος όταν ξεκίνησε βρισκόταν στο 10%. Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο «κλείνει» την ψαλίδα από την κορυφή και από την στιγμή που θα περάσει στον δεύτερο γύρο είναι σχεδόν σίγουρο ότι με αντίπαλο τον Μιχαλολιάκο θα τον κερδίσει και μάλιστα με ευκολία.
Μεγάλο ντέρμπι, όμως, διεξάγεται ανάμεσα στους Θοδωρή Δρίτσα και Ιωσήφ Βουράκη. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημαρχιακό θώκο του Πειραιά βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, στην 3η θέση των προτιμήσεων των κατοίκων του Πειραιά, όμως οι σχετικά φρέσκιες ιδέες που εκπροσωπεί ο Ιωσήφ Βουράκης, κερδίζουν όλο και περισσότερες συμπάθειες ανάμεσα στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται, μέχρι τις εκλογές, να έχουμε διαφοροποίηση στην εκλογική κατάταξη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο νικητής του ντέρμπι Δρίτσας – Βουράκης, είναι πολύ πιθανόν να κρίνει και το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Πειραιά, ανάλογα με τις όποιες «συμμαχίες» αναμένεται να υπάρξουν στον Β’ γύρο της 25ης Μαϊου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.
26,6 % Βασίλης Μιχαλολιάκος - Μας Ενώνει ο Πειραιάς
23,8 % Γιάννης Μώραλης - Πειραιάς Νικητής
16 % Θοδωρής Δρίτσας - Το Λιμάνι της Αγωνίας
14,2 % Ιωσήφ Βουράκης - Πειραιάς Νέα Αρχή
5,6 % Ελπίδα Παντελάκη - Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά
3,3 % Νίκος Κούζηλος - Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά
1,6 % Αντώνης Καλογερογιάννης - Πειραιάς Όλοι Μαζί
0,9 % Αθανάσιος Διαβολάκης - Ανταρσία στο Λιμάνι
8 % ΔΞ/ΔΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα