ΑΥΓΗ : ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΛΟΓΩ ΤΟΥ... ΣΑΜΑΡΑ (ούτε στην τηλεόραση δεν θέλουν να τον βλέπουν).



Η Αυγή γράφει σήμερα για το δελτίο του ΑΝΤ1 το οποίο μετά από πολύ καιρό έχασε την πρωτιά από το Mega, την ημέρα που ο Σαμαράς έδινε συνέντευξη στην Μ. Χούκλη και τον Δ. Κοτταρίδη. Η...εφημερίδα κάνει θέμα τη μέτρηση τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων στον Ant1, όπου το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
«Μια
δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα στελέχη του Ant1 το πρωί της Τετάρτης, όταν έφτασαν στα γραφεία τους οι μετρήσεις τηλεθέασης της AGB», γράφει η «Αυγή» στη σελίδα με τα παραπολιτικά και συνεχίζει: «Εκεί που περίμεναν την εκτόξευση του δελτίου λόγω της πρώτης προεκλογικής εμφάνισης του πρωθυπουργού, είδαν τα νούμερα να κατρακυλούν, φέρνοντας το δελτίο της Μαρίας Χούκλη έπειτα από μήνες στη δεύτερη θέση του πίνακα της τηλεθέασης».

Μάλιστα στο σχόλιό της η «Αυγή» κάνει αναφορά στα στοιχεία της AGB, σύμφωνα με τα οποία «το δελτίο του Ant1 το βράδυ της Τρίτης κατέγραψε ποσοστά τηλεθέασης 18,8%, ενώ την ίδια ώρα το αντίστοιχο του Mega ανέβαινε στην πρώτη θέση με 19,4%». Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «τα ποσοστά τηλεθέασης, εκτός από τα στελέχη του Ant1, προκάλεσαν παγωμάρα και στο Μαξίμου, καθώς η πλειοψηφία των τηλεθεατών άλλαξε κανάλι, γυρίζοντας την πλάτη στον κ. Σαμαρά».

Μπορεί το δελτίο ειδήσεων του Mega της Τρίτης να ξεπέρασε το δελτίο του Ant1 κατά μόλις 0,3% στους μέσους όρους, το γεγονός όμως ότι ο Ant1 έχασε την πρωτιά την ημέρα που στο δελτίο του μετέδιδε συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά σημαίνει για την «Αυγή» ότι ο Σαμαράς «βούλιαξε» το δελτίο του Ant1. Προεκλογική περίοδο έχουμε, ακούμε και τα ποσοστά των δελτίων ειδήσεων και οι τηλεθεάσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης των πολιτικών αρχηγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα δείγμα για την αποδοχή των κομμάτων και των ασκούμενων από τους πολίτες...
Keywords
Τυχαία Θέματα