ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

Την παραίτησή του από την θέση του διευθυντή του πάλαι ποτέ ιστορικού ραδιοφώνου της Αθήνας, υπέβαλε πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr, ο δημοσιογράφος Τάκης Καμπύλης. Την απόφασή του, ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του Δ.Σ., προτείνοντας παράλληλα, ως διάδοχό του, τον κ. Μιχάλης Κυριακίδη. Ο γίγαντας Καμπύλης, αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του, προφανώς για να σκεφτεί την επόμενη μέρα του.
Ως
γνωστόν τις τελευταίες μέρες, τόσο η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, όσο και το site, parapolitika.gr, είχαν αποκαλύψει μια σειρά από θέματα, που αφορούσαν τις μέρες και τα έργα του κ. Καμπύλη.

Μετά την αποτυχημένη θητεία στον "Ελεύθερο Τύπο" της Γιάννας, τα προβλήματα που δημιουργούσε με την συμπεριφορά του στα "Νέα", από σήμερα προσέθεσε στο βιογραφικό του, και τον τίτλο του πλέον αποτυχημένου διευθυντή του 984. Την επόμενη βδομάδα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, θα φιλοξενήσουν εκτενές ρεπορτάζ για τον κ. Καμπύλη, τα πτυχία του, και τα όσα έκανε τα δύο τελευταία χρόνια στο Γκάζι.

Η αποχώρηση Καμπύλη, αφήνει έκθετο και τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, που επέλεξε ένα πρόσωπο για την θέση του διευθυντή του 984, το οποίο δεν διέθεται τις απαιτούμενες από το κανονισμό προυποθέσεις.

parapolitika
Keywords
Αναζητήσεις
καμπυλης βιογραφικο, τάκης καμπύλης βιογραφικό
Τυχαία Θέματα