Xτύπημα κάτω από την ζώνη στον Έλληνα πρωθυπουργό (σσ υπάρχουν τόσο σοβαρά θεματα για να κτυπηθεί ο Σαμαράς. Αυτο εαν υφίσταται ειναι αθλιότητα)



ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Ενα χτύπημα κάτω από την ζώνη προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό ετοιμάζουν σκοτεινά κέντρα σε συνεργασία με πολιτικά τζάκια και επιχειρηματικά συμφέροντα.
Πέτρα του σκανδάλου εμφανίζεται εντυπωσιακή γυναίκα αστυνομικός, η οποία... υποτίθεται ότι έχει σαγηνεύσει τον πρωθυπουργό και εντελώς τυχαία εκείνη την ώρα περνούσε από τους διαδρόμους της Βουλής ο γνωστός "καμεραμάν" της Χρυσής Αυγής
ο οποίος κατέγραψε την συνομιλία!

Εντύπωση δε προκαλεί και το γεγονός ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος γνώριζε την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη Βουλή την ώρα που ο προεδρεύων Μαρκογιαννάκης σφύριζε κλέφτικα.

Σύμφωνα με το Κουτί Πανδώρας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή το μεσημέρι ανέφερε κατά λέξη: «Υπάρχει το βίντεο Μπαλτάκου, γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα, σήμερα κλείνετε τη Βουλή, θα το συζητήσετε το Σεπτέμβριο;».

Εντονη είναι η φημολογία που θέλει το εσπευσμένο κλείσιμο της Βουλής για να διασωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης!curdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα