Oι άγιες κυρίες της Βαρβακείου, ο φιδέμπορας Τσιρώνης, ο Νίκος Δήμου και η σαλονάτη Δούρου



ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Aπό τον Kurt Cobain

H τηλεόραση, η εμφάνιση στο γυαλί, είναι πρέζα. Πιο εύκολα κόβεται η ζαπρέ από το τηλεμικρόβιο.

Χρόνια τώρα ο Τσιρώνης, με τ΄όνομα, βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με τον Γιώργη τον Αυτιά και την πεθερά του Γιώργη του Παπαδάκη.

(Η πεθερά του Παπαδάκη παρότι μας είναι άγνωστη κοντεύει να γίνει η πιο οικεία πεθερά της χώρας, εκτός αν ο Παπαδάκης
την παρατήσει στο Bansko και γλιτώσουμε.)

Κάπως έτσι και με τον Τσιρώνη της Βαρβακείου, ο οποίος μοστράρεται στα κανάλια σαν ο πρόεδρος των σφαγέων.

Χιλιάδες αθώα αρνάκια πέφτουν κάθε χρόνο θύματα των βαρβάρων ειδωλολατρών αιλλυναραίων, οι οποίοι κουβαλάνε με c-130 το άγιο φως (χορηγία της Bic) από τα Ιεροσόλυμα και μάλιστα με τιμές αρχηγού κράτους.

Πόσο παπούα πρέπει να είναι ένας λαός, που τον σφάζουν οι Θεοχάρηδες, για να στέλνει αεροπλάνο να φέρει το άγιο φως από τα Ιεροσόλυμα;

Μπορεί αυτός ο παπάρας λαός να αντισταθεί στους δανειστές, στη Μέρκελ, στους πολιτικούς αχυρανθρώπους των μνημονίων;

Με τι κουλτούρα; Με τι παιδεία;

Αν μετά από χίλια ζόρια δυο φωτεινά μυαλά της διανόησης- ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γραμματικάκης-, δεν έβγαιναν μπροστά για την ευρωβουλή, ο ελληνάρας θα έμεινε με την εντύπωση ότι ο μόνος που παράγει ιδεολογία στη χώρα είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Η αριστερά για μεγάλο διάστημα είχε υποστεί μαλάκυνση και τους έπαιρνε το σκαλπ, μόνος του, ο Άδωνης.

Και είναι φυσικό όταν ακούς την Ρένα Δούρου- η οποία ξαπλώνει από τον έναν lifestyle καναπέ στον άλλον-, να υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση δεν θα ακουμπήσει τις σχέσεις κράτους με το παπαδαριό, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τραβήξεις το καζανάκι.

Έχουμε μπλέξει με ένα διαχρονικά γελοίο πολιτικό προσωπικό.

Ευτυχώς το Ποτάμι έριξε πόρτα στον Τατσόπουλο και ησυχάσαμε για λίγο από την ηχομόλυνση που προκαλούσε.

Πάντως ένας σωστός άνθρωπος βγήκε μπροστά-ανάμεσα στο σκουπιδαριό των κουράδων και στους θρησκόληπτων παιδεραστών-και πέσανε να τον φάνε. Κακώς ο Θεοδωράκης δεν υπερασπίσθηκε τον Νίκο Δήμου.

Και φυσικά ο Δήμου δεν έχει καμία σχέση με τον συστημικό χωρατατζή Καμπουράκη.

Τέλος πάντων, για να επιστρέψουμε στον φιδέμπορα Τσιρώνη- ο οποίος έχει πάθει στερητικό σύνδρομο από το γυαλί- οι 12 άγιες ημίγυμνες πλούσιες κυρίες που πληρώνουν το αρνί του κανιβάλου φτωχού, είναι και γαμώ τα διαφημιστικά τρυκ και για τον Τσιρώνη και για την Βαρβάκειο.

Όλα τα νούμερα θα τρέχουν κάθε μέρα στην Βαρβάκειο μπας και καμιά πλούσια καλοντυμένη-με ξαρτιέρες κάτω από τα Prada-, μουνάρα, τους πληρώσει το λογαριασμό του άτυχου αμνού που ετοιμάζονται να κανιβαλίσουν οικογενειακά.kourdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα