O ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.



Τα ποσοστά εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και των επίσημων υποψηφίων του Σαμαρά, είναι πολύ μεγαλύτερα των ποσοστών αυτών, που θεωρούνται υπερ του Αντώνη.Υπο την έννοια αυτή είναι σίγουρο ότι ο Σαμαράς δεν θέλει εκλογές. Την... προσεχή Κυριακή ο Συριζα θα πάρει τέσσερις με πέντε μονάδες από τη Νέα
Δημοκρατια. Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν Σύριζα μόνον και μόνον για να μην αφήσουν τον Αντωνη να πιστέψει στιγμή ότι κερδίζει.

Ο Αντωνης Σαμαράς ειναι ένα ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατια.Δυστυχώς θα έπρεπε εκείνοι που δεν τον θέλουν να ειναι περισσότεροι απο το ποσοστο 18% που έτσι κι αλλιώς τον στηρίζει, χωρίς κι αυτό το ποσοστό να τον πιστευει.Ο Σαμαράς δεν θα κινδυνεύσει εκλογές τώρα. Θα κοιτάξει να φθάσει έως τουλάχιστον το τέλος του χρόνου για να τις συνδυάσει με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Εάν θα φθάσει μέχρι εκει δεν θα εξαρτηθεί μόνον απο τη δυναμική του Σύριζα, αλλά απο την επίσημη πλέον εσωκομματική αντιπολίτευση. Ο Σαμαράς έχει να παλέψει με τους νεοδημοκράτες Καραμανλικούς που μπορείνα φοβούνται τον Συριζα δεν φοβούνται όμως, καθόλου να τον στείλουν σπίτι του.
Keywords
Τυχαία Θέματα