H EΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Αυτήν εχουν αρχίσει και καλλιεργουν χωρις ιχνος ντροπης τα φερεφωνα του Σαμαρά.Θεωρουν οτι η χωρα θα περασει στο χαος εαν εκλεγει ο Συριζα και μεθαυριο κυβερνησει την χωρα.
Η πολιτικη ανοιξη
του Αντωνη Σαμαρα, με ποσοστα που θα κυμαινονται απο 14-18% τα χαμηλοτερα ιστορικα ποσοστα της Νέας Δημοκρατιας, κυβερνα παρα φυσιν με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου το 3% και θελει να μας πεισει οτι η θεωρια του χαους ,θα ξεκινησει μολις ο Συριζα αναλαβει την εξουσια.
Το συνοθυλευμα του Συριζα ,μπορει να μην ειναι ετοιμο να κυβερνησει, δεν ειναι ετοιμο ομως και να...καταστρεψει την χωρα.
Αντιθετως οι οσφυοκαμπτες της πολιτικης ανοιξης, αφου κατεστρεψαν τον τοπο, τωρα εχουν βαλει πλωρη να καταστρεψουν την Νέα Δημοκρατια ,την ιστορικη παραταξη του Κωνσταντινου Καραμανλη.Ειναι σαφές οτι ο Αντωνης Σαμαράς, θελει να δημιουργησει ενα προσωποπαγες κομμα με ..υποδουλους μετριου πολιτικου αναστηματος οπως ο Μπαλτακος και να απομακρυνθει απο τις αρχες του ριζοσπαστικου φιλελευθερισμου, αλλα και του λαικου κοινωνικου δεξιου προφιλ.
Δεν πρέπει να πεσουν στην παγιδα του οι νεοδημοκρατες, οι γνησιοι νεοδημοκρατες δεξιοι ,που βλεπουν ξεκαθαρα την πολιτικη ανοιξη ,να κυβερνα τον τοπο και να τον πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο.

Η αντιδραση τους στις ευρωεκλογες ,θα πρεπει να ειναι γενικευμενη:Ειναι ευκαιρια οι ευρωεκλογες χωρις να φερουν τον Συριζα στην εξουσια, να στειλουν στο σπιτι του τον Αντωνακη και την παρεα της πολιτικης ανοιξης.Πως;Η κατασταση που θα διαμορφωθει μετα την αθλια εικονα, που θα παρουσιασει σε ευρωεκλογες και δημοτικες η Νέα Δημοκρατια, θα οδηγησει σαφως σε αλλαγη ηγεσιας.Κι εκει θα απομακρυνθει το ενδεχομενο να αναλαβει καποιος της πολιτικης ανοιξης, ο Αντωνης θα παρει την παρεα του και θα παει να σωσει την περιοχη της ..Κηφησιας.Στειλτε τους σπιτι τους .Μην μασατε.Ο κινδυνος δέν ειναι ο Συριζα αλλα η πολιτικη ανοιξη
Keywords
Τυχαία Θέματα