Come with me για να την βρεις

Ποιες τουρίστριες είναι ανοιχτές στο one night stand; Ποιες έχουν όρεξη για πειραματισμό; Οι πιο καυτές παγκόσμιες έρευνες είναι πιο χρήσιμες και από το λεξικό τσέπης.oneman
Μπορεί να έχεις βαρεθεί τις Ελληνίδες. Μπορεί απλά να τις θεωρείς πολύ κουραστικές για να τις πλησιάσεις. Ή μπορεί να τις θεωρείς ξενέρωτες στο κρεβάτι. Δεν έχει σημασία, δεν το παίρνουμε προσωπικά. Αν θέλεις να στραφείς σεξουαλικά σε άλλες εθνικότητες και να αναζητήσεις την απόλαυση στα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά, εκεί όπου συχνάζουν τουρίστριες από όλο τον πλανήτη,
είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Καταδικάζουμε το κακό σεξ απ’ όπου κι αν προέρχεται και σου δείχνουμε τον δρόμο για το καλύτερο σεξ μέσα από έρευνες και στατιστικές που ανέδειξαν τις συνήθειες ανδρών και γυναικών από όλο τον κόσμο στην κρεβατοκάμαρα τους - ή και πολλά χιλιόμετρα μακριά από αυτήν.

Οι πιο σέξι γυναίκες του κόσμου 13.000 άντρες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην έρευνα που διεξήγαγε το site Misstravel.com και ψήφισαν τις Κολομβιανές ως τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, ενώ οι Βραζιλιάνες και οι Αμερικανίδες ακολουθούν. Και παρότι δεν έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις τις παραπάνω κυρίες στα ελληνικά νησιά (τους πέφτουν κάπως μακριά), ίσως πετύχεις τις Ισπανίδες ή Ρωσίδες που συμπληρώνουν την πεντάδα. Ακολουθούν οι Ολλανδέζες, οι Γαλλίδες, οι Βουλγάρες και οι Σουηδέζες, ενώ την δεκάδα ολοκληρώνουν οι Ιταλίδες.

Κι αν σου κάτσει; Μια από τις μεγάλες έρευνες που διεξάγει κάθε χρόνο η Durex, είχε ρίξει παλαιότερα φως στο μυστήριο που λέγεται one night stand, δίνοντας ποσοστά ανθρώπων ανά εθνικότητα που το έχουν κάνει έστω και μια φορά. Οι Βόρειες Χώρες, λοιπόν, δεν είναι και τόσο παγωμένες καθώς το 70% των Νορβηγών και το 64% των Φινλανδών και των Σουηδών απάντησαν θετικά στην ερώτηση αν το έχουν δοκιμάσει. Αντίθετα, το σεξ της μιας βραδιάς μοιάζει ταμπού για ασιάτες και ασιάτισσες, με τα ποσοστά στις χώρες της ανατολής να μην ξεπερνούν το 20%. Χαμηλά είναι τα ποσοστά και για τις γειτόνισσες Ιταλίδες, με μόλις 28% του συνολικού πληθυσμού να έχουν έστω και μια one night stand εμπειρία. Αν έχεις βάλει στο μάτι Αγγλίδα, οι πιθανότητές σου μαζί της είναι αυξημένες, καθώς οι εκπρόσωποι της χώρας της λένε “ναι” στο one night stand σε ποσοστό 52%.

Στα πιο τρελά σου όνειρα Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ποια γυναίκα θα εκπληρώσει τις πιο καυτές σεξουαλικές φαντασιώσεις σου, ωστόσο, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσίευσε το 2010 η εφημερίδα The Sun, οι Νεοζηλανδές είναι οι πιο περιπετειώδεις γυναίκες του πλανήτη ενώ η Σουηδία έχει τα υψηλότερα ποσοστά bisexual γυναικών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από έρευνα του Πανεπιστημίου του Μάλμε, όπου βρέθηκε πως 13% των σουηδέζων είχαν στο παρελθόν λεσβιακή εμπειρία, ενώ το 39% την φαντασιώνονται, ποσοστά πολύ αυξημένα συγκριτικά με άλλες χώρες. Από τη Γερμανία, πάντως, καλύτερα να ψωνίσεις αυτοκίνητα ή λουκάνικα παρά ερωμένη, καθώς σύμφωνα με έρευνα του site OnePoll.com η χώρα δεν εξάγει καλούς εραστές και ερωμένες – σε αντίθεση με την Ισπανία που βγήκε πρώτη στην ίδια έρευνα που διεξήχθη σε 20 χώρες.

Ζήτημα αυτοπεποίθησης Τα έχουμε ξαναπεί για την αυτοπεποίθηση και πως μπορεί να απογειώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας στο κρεβάτι. Σε φετινή έρευνα που διεξήγαγε το yougov.co.uk με 14.000 συμμετέχοντες, ζητήθηκε από Ευρωπαίους και Ευρωπαίες να βαθμολογήσουν τους εαυτούς τους στο σεξ. Η Ελβετία βγήκε πρώτη σε σεξουαλική αυτοπεποίθηση, με την Αυστρία και την Ολλανδία να ακολουθούν, ενώ η Βρετανία πάτωσε, με μόλις 11% των ερωτηθέντων να θεωρούν πως κάνουν πολύ καλό σεξ. Από την άλλη, βέβαια, οι Άγγλοι και οι Αγγλίδες απάντησαν πως “δεν μπορούν να θυμηθούν όλα τα ονόματα των παρτενέρ που είχαν” σε ποσοστό 64% - νούμερο που δεν κάνει τόσο εντύπωση, αν φέρεις στο μυαλό σου Αγγλίδες τουρίστριες στη Ρόδο στις 5 το πρωί.

Ώρα για πειραματισμούς Η Durex ρώτησε ευθέως “σας αρέσει να πειραματίζεστε με σεξουαλικά βοηθήματα;” για να λάβει θετική απάντηση σε ποσοστό 40% από την Αμερική, 39% από την Ισπανία και 35% από την Ισλανδία. Με την πρόταση “είμαι open-minded στην σεξουαλική μου ζωή” συμφώνησε το εντυπωσιακό 76% των Πολωνών, το 62% των Νοτιοαφρικανών και των Ισπανών, ενώ γυναίκες και άντρες από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταϋλάνδη, το Χονγκ Κονγκ και την Πορτογαλία μοιάζουν πιο επιφυλακτικοί, με τις θετικές απαντήσεις να μην ξεπερνούν το 30%.

Κράτα μια πισινή Η ίδια έρευνα είχε ρωτήσει τις γυναίκες αν έχουν δοκιμάσει πρωκτικό σεξ, όπου εκεί Ελληνίδες και Χιλιανές μοιράζονται την πρωτιά του 55%, ενώ καταφατικά απάντησαν ακόμη το 50% των Ιταλίδων, το 49% των Φινλανδών , το 47% των Αμερικανίδων, το 46% των Γαλλίδων και το 45% των Βουλγάρων. Έτσι, για να έχεις μια εικόνα ποιες γυναίκες μπορεί να είναι πιο ανοιχτές στις kinky προτάσεις σου.

"Bόλτα" στην παραλία Η ερώτηση του εκατομμυρίου για εσένα που φαντασιώνεσαι σεξ στην παραλία με την γοητευτική άγνωστη τουρίστρια: “Έχετε κάνει ποτέ σεξ στην παραλία;” ρώτησε η ίδια έρευνα και αβίαστα βρέθηκε στην κορυφή η Ελλάδα, με 57% των ερωτηθέντων να απαντούν πως το έχουν κάνει. Ακολουθούν η Κροατία, η Χιλή και η Ιταλία με ελαφρώς μικρότερα ποσοστά, ωστόσο τι θα έλεγες να δείξεις την μαγεία του έρωτα εκεί που σκάει το κύμα σε μια Γερμανίδα ή μια Βρετανίδα; Μόνο το 22% και το 27% των συμπατριωτών τους αντίστοιχα δήλωσαν πως είχαν στο παρελθόν μια καυτή παραθαλάσσια εμπειρία.

Πάρε προφυλάξεις Στην έρευνα της Durex για το 2013, στην ερώτηση “θα χρησιμοποιούσατε προφυλακτικό την πρώτη φορά με έναν νέο σύντροφο;” οι Ισπανοί και οι Ισπανίδες μοιάζουν οι πιο υπεύθυνοι, με το 94,5% να απαντάει “ναι”, ενώ οι Τούρκοι και οι Τουρκάλες οι πιο επιπόλαιοι, με μόλις το 60,7% να θεωρεί απαραίτητη τη χρήση του. Ανεξαρτήτως παρτενέρ, εσύ λάβε τα μέτρα σου: Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν έχουν εθνικότητα.
Keywords
Αναζητήσεις
πως την πέφτεις σε τουρίστριες;
Τυχαία Θέματα