Aυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ! Πήγε σε εκπομπή να βρει γυναίκα και αποκάλυψε ότι σκότωσε τις δύο προηγούμενες!



Άφωνη έμεινε η παρουσιάστρια γνωστής τουρκικής εκπομπής γνωριμιών όταν ένας διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τις δύο προηγούμενες!
Ο 62χρονος Sefer Calinak με απίστευτο
θράσος συμμετείχε στην εκπομπή του «Luck of the Draw» και παραδέχθηκε ότι έχει εκτίσει ποινή στη φυλακή για τις δολοφονίες της πρώην συζύγου του και τηςερωμένης του και ότι αφέθηκε ελεύθερος στο πλαίσιο ενός προγράμματος αμνηστίας.

«Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος που αναζητώ μια νέα σύζυγο. Την πρώτη μου γυναίκα την σκότωσα
γιατί με εκνεύριζε η συμπεριφορά της και τη δεύτερη γιατί ήταν μαζί μου για τα λεφτά μου», είπε.
Ο 62χρονος έγινε πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο και μετά από τον σάλο που προκλήθηκε απλώς είπε πως θα αφήσει την αναζήτηση της νέας του συζύγου στον Αλλάχ.

Ο Calinak είχε παντρευτεί μια ξαδέλφη του όταν ήταν και οι δύο 17 χρονών για να μην παντρευτεί εκείνη έναν χήρο που της προξένευε η οικογένειά της. Όπως είπε ο ίδιος όμως μετά από πέντε μήνες η συμπεριφορά της άλλαξε.

«Άρχισε να έρχεται στο χωριό μας ο ανιψιός του άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί. Ζήλεψα και την σκότωσα»,είπε.

Μετά από έξι μήνες μέσα στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερος και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα με την οποία έκανε και δύο παιδιά. Χώρισαν όμως κι έτσι ο 62χρονος έκανε δεσμό με μια παντρεμένη, η οποία του έλεγε ότι θα αφήσει τον σύζυγό της για εκείνον. Δεν το έκανε όμως και όπως είπε την σκότωσε με ένα τσεκούριγιατί προσπάθησε εκείνη να τον σκοτώσει.
Μετά από αυτό η παρουσιάστρια του ζήτησε να φύγει αμέσως από την εκπομπή, προκαλώντας το χειροκρότημα του κοινού που βρισκόταν στο στούντιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα