Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «ΕΚΕ 2023», «Οδηγός Ασφάλισης», ειδικό ένθετο «Πολυτεχνείο, 50 χρόνια μετά», «Κ»

Πού τρώει ο Γαστρονόμος; Από καλτ ταβέρνες μέχρι κυριλέ εστιατόρια και από τυροπιτάδικα μέχρι μοντέρνους φούρνους, αυτά είναι τα 100 μαγαζιά που αγαπάμε στην Αθήνα τώρα. Μαζί «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2023», η ειδική εξαμηνιαία έκδοση αφιερωμένη στο ESG, το τρίπτυχο επιτυχίας των επιχειρήσεων και η ειδική έκδοση «Οδηγός Ασφάλισης», που χαρτογραφεί τις προκλήσεις που φέρνει το μέλλον, φυσικές καταστροφές, κυβερνοεπιθέσεις, ανασφάλιστα οχήματα κ.ά. Ακόμα βρείτε το ένθετο «Πολυτεχνείο, 50 χρόνια μετά», ένα αφιέρωμα της Καθημερινής
με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα από τον Νοέμβριο του ‘73. Το αποτύπωμα της εξέγερσης στην πολιτική, τις τέχνες, την εκπαίδευση. Πρωταγωνιστές εκείνων των ημερών κάνουν τον απολογισμό της γενιάς τους. Και στο περιοδικό «Κ» αυτής της Κυριακής, ιστορίες διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να σχεδιάσει μια πολυκατοικία; Μπορεί να αξιοποιηθεί ο παλιός μπουφές της γιαγιάς ή ένα σκαμπό που βρήκαμε στον δρόμο; Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!
Keywords
Τυχαία Θέματα