Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι πολίτες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα (vid)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το εκλογικό της δικαίωμα για τις εθνικές εκλογές 2019 άσκησε στις 11:30 η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.  «Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών που μπορούν με την ψήφο τους να αλλάξουν τα πάντα. Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες μπορούν να διεκδικήσουν το παρόν και το μέλλον που ονειρεύονται και που αξίζουν. Πιστεύω ότι θα το κάνουν». Η

Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην Αθήνα στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πλεύση Ελευθερίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την ψήφο της θα επισκεφθεί και άλλα εκλογικά κέντρα της Α’ Αθήνας μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας, Διαμαντή Καραναστάση. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου αμέσως μετά την άσκηση του δικαιώματός της δήλωσε: «Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών, που μπορούν με την ψήφο τους να αλλάξουν τα πάντα. Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες μπορούν να διεκδικήσουν το παρόν και το μέλλον που ονειρεύονται και που αξίζουν. Πιστεύω ότι θα το κάνουν».

Εκλογές 2019: Στις 21.00 το κοινό exit poll 2019

Οι ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες και πάλι, 1,5 περίπου μήνα μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία με σημαντική διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή.

Exit poll: Με το κλείσιμο των καλπών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019, δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα
Keywords
Τυχαία Θέματα