Ζωγράφου μαχαίρωμα – βίντεο: Ντοκουμέντο σοκ με τον 54χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από την επίθεση με ματσέτα στου Ζωγράφου, όπου 54χρονος που δραπέτευσε από το Δαφνί μαχαίρωσε τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και έναν νεαρό 17 ετών. Στο βίντεο που δημοσιεύει το lawandorder.gr, φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει και να μαχαιρώνει πισώπλατα ανυποψίαστο άνδρα που καθόταν με φίλο του έξω από μαγαζί. Διακρίνεται ο 54χρονος να προσπαθεί να καταφέρει κι άλλα χτυπήματα στον πεσμένο στο έδαφος άνδρα, με τους παρευρισκόμενους να πανικοβάλλονται.

Στη συνέχεια περπατά αμέριμνος στο πεζοδρόμιο. “Ελάτε, έχω μαχαιρώσει

κόσμο, θα αυτοκτονήσω”, φώναζε στο τηλέφωνο μόλις λίγα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση ο 54χρονος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται, ωστόσο κανενός η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη περίπου μισή ώρα μετά τις 9. Ο άνδρας είναι χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Μάλιστα, είχε δραπετεύσει από το ψυχιατρείο στο Δαφνί, όπου ήταν έγκλειστος από τις 12 Δεκεμβρίου του 2020.

Ζωγράφου μαχαίρωμα: Τι περιέγραψαν οι αυτόπτες μάρτυρες

Μία γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στις κάμερες πως θαμώνες και υπάλληλοι ενός κομμωτηρίου βοήθησαν τον 17χρονο τραυματία της επίθεσης, ενώ τα αίματα έτρεχαν ποτάμι, όπως τόνισε η ίδια. Προσωπικό και πελάτες έσπευσαν να του δώσουν όποια βοήθεια μπορούσαν, δίνοντας του νερό και βάζοντας τον να ξαπλώσει, καθως εκείνος μπήκε χτυπημένος στον χώρο.

Ο 17χρονος επιχείρησε να σταματήσει τον 54χρονο που ήταν σε κατάσταση αμόκ. Μία υπάλληλος του κομμωτηρίου υπέστη σοκ. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε σχετικά πως ο δράστης “βγήκε ξαφνικά με ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισε να χτυπά κόσμο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα