Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 17/12

Ζώδια σήμερα: Δε θα ήταν όλα πιο όμορφα και απλά αν τα ραντεβού κατέληγαν σε σχέση και η σχέση σε γάμο; Γιατί λοιπόν θα πρέπει, όλα να περιπλέκονται αμέσως μετά το σεξ; Αφενός γιατί έτσι είναι η ζωή, αφετέρου γιατί έτσι είναι οι σχέσεις. Και οι άντρες! Οι οποίοι εξαφανίζονται. Χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. 2 ή 3 ή 4 ραντεβού δεν είναι σχέση. Αυτό φυσικά δε δικαιολογεί το γεγονός ότι απλά χάνεται, αλλά στο μυαλό του άντρα, αν θέλεις στον μικρόκοσμό του για να είμαστε και πιο σαφείς, δε σου χρωστάει καμία απολύτως εξήγηση γιατί συνειδητοποίησε ότι μάλλον δεν του κάνεις. Βέβαια θα έπρεπε να σε ενημερώσει,

αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι τέλειος.

Ίσως δε θέλει να σε πληγώσει. Και γι’ αυτό απλά δεν ξαναεπικοινωνεί ποτέ. Εντάξει ας τους ενημερώσει όμως κάποιος ότι έτσι κι αλλιώς θα πληγωθείς, οπότε ας φροντίσει να είναι κύριος και σωστός. Μα τι ζόρι τραβάνε τέλος πάντων οι άντρες με τα συναισθήματα; Δε γίνεται να είναι όλα flat στη ζωή. Και μετά την μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τι λένε τα ζώδια για σένα για σήμερα. Το T- Life μάς ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Όλα όσα αναλαμβάνεις σήμερα στέφονται από επιτυχία, γι’ αυτό μην αφήσεις τη μέρα σου ανεκμετάλλευτη. Αποκτάς το θαυμασμό και το σεβασμό όχι μόνο συνεργατών στα εργασιακά αλλά και ανώτερων σου. Θα ήταν προτιμότερο βέβαια απ’ το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες. Αισθάνεσαι ασφαλής γι’ αυτό και είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι ελκυστική και η σαγηνευτική σου προσέγγιση στο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι καρποφόρα.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Με μεγάλη ευνοϊκή έμφαση στους τομείς του πνεύματός σου σήμερα, μπορείς να αισθανθείς ευχάριστα ανταγωνιστική και έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Είσαι πιο προσανατολισμένη προς το στόχο σου απ’ ότι συνήθως με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να κινούνται παράλληλα. Εάν συναντήσεις κάτι απροσδόκητο στα εργασιακά απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις γρήγορες ενέργειες. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεσαι είναι υπομονή και ηρεμία. Η αγάπη σου είναι κυρίαρχη και ισχυρή στη ζωή του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τι είναι σημαντικό για σένα πριν δώσεις την καρδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Άλλοι άνθρωποι σε βρίσκουν σήμερα λίγο εριστική και ενοχλητική, μιας και επηρεάζονται απ’ την κυκλοθυμική σου διάθεση. Κοίταξε λίγο τον εαυτό σου στον καθρέφτη και εντόπισε αυτό που σου δημιουργεί ένταση. Ο θυμός δεν γίνεται να θεραπευτεί με περισσότερο θυμό. Η λήψη βιαστικών αποφάσεων στα εργασιακά αποδεικνύεται αντιπαραγωγική και θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες στα μελλοντικά σχέδιά σου. Το σπίτι, η οικογένεια και ο ερωτικός σύντροφός σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου με τη μετακίνηση της Σελήνη. Εσύ που είσαι μόνη, επανεξέτασε την κατάσταση την οποία βρίσκεσαι και μην κινείσαι επιπόλαια.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Είσαι πολύ πρόθυμη να διαπραγματευτείς, να συμβιβαστείς και να διατηρήσεις ένα επίπεδο αρμονίας στη ζωή σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σε κρατά αφοσιωμένη και συγκεντρωμένη στα εργασιακά σχέδιά σου. Αν αντιμετωπίζεις μια αναταραχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να βάλεις φρένο στις προσωπικές σου ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ήρεμο και γλυκό τρόπο. Η άμεση διεκδίκηση δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Οι σχέσεις σου με τους φίλους και την οικογένεια σήμερα είναι πολύ θετικές, μιας και η ανοιχτότατη διάθεση και η ζωντάνια σου για ζωή τους μεταδίδει το κέφι σου. Τίποτα δεν υπάρχει που να μην μπορείς να καταφέρεις στα εργασιακά, μιας και όλα φαίνεται να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου έχει την ίδια διάθεση με σένα για δράση και περιπέτεια τόλμησε να του προτείνεις κάτι πολύ τολμηρό. Εσύ που είσαι μόνη, αν συνεχίζεις να σκέφτεσαι ακόμα το παρελθόν ξεκαθάρισε πρώτα τι αισθάνεσαι. Ο εγωισμός μπερδεύεται καμιά φορά με την αγάπη.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος 

Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο σήμερα και το σπίτι ή η αυτοέκφρασή σου είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Έτσι η διάθεσή σου είναι εξαιρετικά ανεβασμένη και ενδεχομένως έρχεσαι στο προσκήνιο. Η στάση σου απέναντι στη ζωή είναι πολύ πιο δυναμική και έχεις την τάση να βλέπεις γύρω σου περισσότερες ευκαιρίες και στα εργασιακά. Φαίνεται να υπάρχει μια καταιγίδα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που καθαρίζει τον αέρα, αλλά θα μπορούσε επίσης να σπάσει οποιαδήποτε ένταση. Θα εξαρτηθεί πολύ από εσένα τι στάση θα κρατήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Έντονα φιλικές προς εσένα είναι οι σημερινές ενέργειες. Περιοχές του ηλιακού σου διαγράμματος που κυβερνούν τον εσωτερικό κόσμο και τα συναισθήματά σου, βρίσκονται στο επίκεντρο καθιστώντας τη σημερινή μέρα εξαιρετική για τη σύνδεση με τις βαθιές σου ανάγκες και επιθυμίες. Οι συνεργάτες ζητούν ανεπιφύλακτα τις συμβουλές σου, μιας και είσαι ιδιαίτερα προσιτή απέναντί τους. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη διαμαρτύρεσαι για μικρά ανούσια θέματα. Εσύ που είσαι μόνη και ψάχνεις για το σωστό άτομο που θα σου εξασφαλίσει ασφάλεια και σιγουριά, προετοιμάσου γιατί καταφτάνει.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση σήμερα για να απολαύσεις τη μάθηση, τη γραφή καθώς και τη μελέτη. Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα θετικές για να πλησιάσεις και να προσεγγίσεις τους άλλους ή να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα έργο που αγαπάς. Το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στα εργασιακά διευκολύνει τη μέρα σου αλλά και τα σχέδιά σου γενικότερα. Καιρός να αισθανθείς ξανά τις πεταλούδες στο στομάχι σου και η καρδιά σου να γεμίσει ξανά με αγάπη, μιας και ο σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να σε ενθουσιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πως κάποιοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποσπάσουν την προσοχή σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η πρακτική σου δημιουργικότητα μπορεί να αξιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό τώρα και μπορεί να οδηγήσει σε υλικές ανταμοιβές. Άφησε τις κλασικές και παραδοσιακές στρατηγικές στα εργασιακά και χτίσε νέο έδαφος. Απόλαυσε την εμπιστοσύνη που σου παρέχει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μιλήστε για τα προβλήματα που νιώθετε να σας απομακρύνουν κάποιες φορές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε τις λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι έντονα στο μυαλό σου, έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να αξιοποιήσεις την ακαταμάχητη ελκυστικότητά σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του πνεύματός σου και οι εκφραστικές δυνατότητές σου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις νέα προσωπικά ενδιαφέροντα ή να κάνεις κάτι που πάντα ήθελες αλλά σου έλειπε η αποφασιστικότητα ή και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ξεκίνησε με ενθουσιασμό τις συναντήσεις με τους συναδέλφους και κέρδισε την εμπιστοσύνη των επιχειρηματικών σου εταίρων. Επωφελήσου απ’ την εύνοια της σημερινής μέρας και απόλαυσε τον ερωτισμό, το πάθος και το ρομαντισμό με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που θέλεις να του αναθέσεις ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, μην φοβηθείς να τον διεκδικήσεις.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια συναισθηματική επανάσταση καθώς αντιλαμβάνεσαι τις βαθύτερες ανάγκες σου καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Επωφελήσου απ’ τις σημερινές ενέργειες και κάνε μια προσπάθεια να συνδεθείς καλύτερα με το σπίτι, την οικογένεια και τους ανθρώπους που θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου. Η θετική στάση σου απέναντι σε συνεργάτες καθώς και οι προτεραιότητές σου είναι σαφέστερες στα εργασιακά. Μη διστάσεις να ζήσεις το όνειρο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η αγάπη είναι ένα απ’ τα πιο όμορφα συναισθήματα και μπορείς να το χαρείς. Εσύ που είσαι μόνη, στα πιο απροσδόκητα σημεία θα κάνει την εμφάνισή του ο έρωτας στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς 

Η ικανότητά σου να συναγωνίζεσαι αλλά και να συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους καθορίζει με πολλούς τρόπους την επιτυχία της ημέρας, με ιδιαίτερη έμφαση στους κοινωνικούς σου τομείς. Ανάπτυξε ένα διεξοδικό σχέδιο για να βελτιώσεις την κατάσταση στα εργασιακά και να ολοκληρώσεις με εξαιρετική επιτυχία μια δύσκολη αποστολή. Να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με τον ερωτικό σύντροφό σου για το τι πραγματικά πάει στραβά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προς το παρόν δεν νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς στενές στιγμές με κανέναν άλλον εκτός του εαυτού σου.

Καλημέρα
Keywords
Τυχαία Θέματα