Ζώδια σήμερα 29/4: Προβλέψεις για το Σάββατο

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με μια διέλευση Άρη – Ουρανού είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ανακαλύψεις νέους τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Είσαι πολυμήχανη, βρίσκεις νέους τρόπους για να κάνεις χρήση των ταλέντων σου, του χρόνου, της ενέργειας και των χρημάτων σου. Το πιο συναρπαστικό για σένα τώρα είναι όταν κάνεις βελτιώσεις και προοδεύεις. Νέοι τρόποι σύνδεσης με την οικογένεια και νέοι τρόποι παρουσίασης του εαυτού σου σε άλλους μπορούν να αποφέρουν εκπληκτικά καλά αποτελέσματα

σήμερα και τις επόμενες μέρες. Είσαι επίσης αρκετά πρόθυμη να εστιάζεις σε πράγματα που μπορεί να χρειάζονται αλλαγή.

Ταύρος

Έχεις έμπνευση, ιδιαίτερα σχετικά με νέα εγχειρήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Θέλεις να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να προσθέσεις το μοναδικό σου στιλ σε αυτό που κάνεις, με τον Άρη σε αρμονία με τον Ουρανό στο ζώδιο σου. Είσαι ενθουσιώδης και θα αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια, προσπάθεια και χρόνο στις σχέσεις σου. Έχεις κίνητρο να επιδιώξεις μια νοητική πρόκληση και οι πρωτοποριακές και προοδευτικές ιδέες σου τώρα αποδίδουν καρπούς. Είναι μια ωραία μέρα για να αφήσεις πίσω σου μια αναστολή που σχετίζεται με την έκφραση του εαυτού σου.

Δίδυμοι

Μια διέλευση Άρη – Ουρανού σήμερα σε βοηθάει να αφήσεις πίσω σου ένα έργο που σε περιόριζε ή μια κακή συνήθεια. Νιώθεις συναισθηματικά εξοπλισμένη όχι μόνο για να αποδεχτείς, αλλά και να αγκαλιάσεις την αλλαγή και την πρόοδο χάρη σε αυτή την απελευθερωτική πτυχή. Οικονομικά ζητήματα και θέματα ιδιοκτησίας είναι στο επίκεντρο και ευνοούνται. Μαθαίνεις κάτι νέο για το παρελθόν που σε βοηθά να προχωρήσεις.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό σήμερα και ενδυναμώνει τις φιλίες σου. Εναλλακτικά, μακροπρόθεσμοι στόχοι σε ανανεώνουν και σε ενθουσιάζουν. Η επιθυμία να παρέμβεις ή να κάνει διορθωτικές, προοδευτικές ενέργειες είναι ευχάριστα έντονη. Είσαι στην καρδιά της καινοτόμου ενέργειας της ημέρας. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της. Προσωπικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων ή φίλων.

Λέων

Η επιπλέον προσπάθεια που έχεις κάνει αποδίδει σήμερα και τις επόμενες μέρες. Το κλειδί τώρα είναι να συνδυάζεις στην εφευρετική σου πλευρά με την αφοσίωση και την πίστη σου. Αφήνεις πίσω σου ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε καιρό. Μερικές φορές χρειάζεσαι λίγη επιπλέον ώθηση και η σημερινή διέλευση Άρη – Ουρανού μπορεί κάλλιστα να είναι αυτή. Η υποστήριξη μπορεί να έρθει από μια απροσδόκητη πηγή ή μπορεί να εκπλαγείς από την εσωτερική σου δύναμη και το θάρρος μετά από μια περίοδο αμφισβήτησης του εαυτού σου.

Παρθένος

Η σημερινή διέλευση Άρη – Ουρανού σε ενεργοποιεί και σε εμπνέει, ενώ η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου ζωντανεύει τα συναισθήματα σου. Μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμένη για ένα νέο ξεκίνημα. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να μοιραστείς ιδέες, να μάθεις κάτι συναρπαστικό ή να συνδεθείς με άτομα που σε εμπνέουν και σε ενθουσιάζουν. Οι ρομαντικές ευκαιρίες ή οι συναντήσεις φίλων μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Η μέρα είναι ιδανική για να νιώσεις δύναμη και προσωπική ευχαρίστηση.

Ζυγός

Τα πράγματα εξελίσσονται φυσικά και πιθανώς πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόσουν με τον Άρη σε αρμονία με τον Ουρανό. Θέλεις να πρωτοπορείς, να καινοτομείς και σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέες μεθόδους για να βελτιώσεις αυτό που ήδη έχεις κάνει. Με αυτήν την ενδυναμωτική διέλευση μπορεί να είναι η στιγμή να μετατρέψεις μια περιοριστική κατάσταση που σε έχει βαρύνει στο παρελθόν σε ισχυρό κίνητρο για νέους στόχους και φιλοδοξίες. Μια νέα στάση μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς την αύξηση της ελευθερίας. Τα επαγγελματικά θέματα μπορούν να ωφεληθούν από την προσοχή και την εμπιστοσύνη σου.

Σκορπιός

Απολαύσεις την καθημερινότητά σου και μια στενή σου σχέση. Οι συναντήσεις είναι απολαυστικές κι ένα σημαντικό άτομο για σένα σε γεμίζει ενθουσιασμό. Τώρα, σε χαρακτηρίζει η έντονη αίσθηση προόδου, βελτίωσης και ανάπτυξης με μια αρμονική όψη μεταξύ του Άρη και του Ουρανού. Κοινοί στόχοι και κοινή στάση ζωής βοηθούν στην ενδυνάμωση ενός δεσμού.

Τοξότης

Η έξτρα δημιουργικότητα σου οφείλεται στο ότι ο Άρης και ο Ουρανός συνδέονται αρμονικά, ξυπνώντας την εφευρετική σου πλευρά. Οι σχέσεις σου ανανεώνονται τώρα. Η επίλυση ενός προβλήματος σου δίνει ικανοποίηση. Η διαίσθηση σου σε βοηθάει να προχωρήσεις παρακάτω. Αφιερώνεσαι και εστιάζεις στους στόχους σου, έχεις την υποστήριξη που χρειάζεται από τους πλανήτες και σημειώνεις σημαντική πρόοδο.

Αιγόκερος

Κάποιος κοντά σου σε παρακινεί να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου σήμερα, καθώς ο Άρης στον τομέα της συνεργασίας σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον οίκο της δημιουργικότητας και της χαράς σου. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συνδεθείς με άλλους με μοναδικούς, εμπνευσμένους τρόπους. Είναι η ιδανική στιγμή για δημιουργική έκφραση και ρομαντική εξερεύνηση, ιδιαίτερα αργότερα σήμερα, όταν η Σελήνη μετακομίζει σε ένα ζώδιο της Γης.

Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση του Άρη με τον Ουρανό υποστηρίζει ιδιαίτερα έργα και προσπάθειες που σχετίζονται με το σπίτι και την εργασία. Οι καινοτόμες και εφευρετικές προσεγγίσεις λειτουργούν καλύτερα κάτω από αυτή την επιρροή. Στην πραγματικότητα είναι πιο πιθανό να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις αν συμφιλιωθείς με την αλλαγή. Αυτή η στάση λειτουργεί τόσο στις σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά αυτήν τη στιγμή. Η μέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με το σπίτι.

Ιχθείς

Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες αυξάνουν τη γοητεία σου τώρα. Μια ενεργειακή πτυχή που περιλαμβάνει τον Άρη και τον Ουρανό σε υποστηρίζει σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων σήμερα και τις επόμενες μέρες. Είσαι σε πολύ δημιουργική φάση. Απολαμβάνεις προσωπικά ενδιαφέροντα, διασκεδάζεις και εκφράζεις πιο έντονα τη ρομαντική σου πλευρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 294, Προβλέψεις, Σάββατο,zodia, 294, provlepseis, savvato