Ζώδια σήμερα 25/1: Προβλέψεις για την Πέμπτη

Κριός

Διανύεις μία αρκετά εποικοδομητική περίοδο, σήμερα αγαπητέ Κριέ, η οποία πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. Σήμερα όμως, καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις τη βραδιά χωρίς πραγματικό λόγο. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια αρνητικά πράγματα

που θα ακούσεις σήμερα, θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να αγνοήσεις οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψη σου, αφού με τόση ενέργεια και ικανότητες, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μην διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.

Δίδυμοι

Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Στη σχέση σου αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική, φίλε Δίδυμε; Με το να προκαλείς, μόνο θετικά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Όσο για σένα που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Πέμπτη είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου μέσα από απλές κινήσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δυο σας. Μην τα περιμένεις όλα από τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ.

Λέων

Αυτή τη Πέμπτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο συνετός και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο συγγενικό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Προσπάθησε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του. Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Στη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να ξυπνά τις αισθήσεις σας. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να πλησιάσεις άτομα που το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένειά σου με ευχάριστη διάθεση. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να περιορίσεις τη γκρίνια για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μην γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Όσο για σένα, που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει, η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σήμερα, μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό για να την ξεπεράσεις.

Τοξότης

Η σημερινή Πέμπτη θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα, που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και δράσεις με αυτά που σου προστάζει η λογική σου.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δεν σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

Αιγόκερως

Σήμερα αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική ματιά, να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα, καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η σημερινή μέρα, για να λύσεις τα θέματά σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ιχθείς

Σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Στην αισθηματική σου ζωή το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

Myastro
Keywords
ζωδια σημερα, πεμπτη, βρες, φλερτ, συμμετοχή, βγες, προσφορες, βγείτε, ειδήσεις, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βγείτε, γνωμη, οριζοντες, πιεση, σημερινη, υδροχοος, φλερτ, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, ατμοσφαιρα, ατομο, βοηθεια, βραδια, βραδυ, βρες, βρειτε, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δειξε, δικη, δωσει, ευκολα, ενεργεια, επενδυσεις, επιτυχια, ζωη, η δικη, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμησε, θαυμα, καρκινος, λεπτομερειες, λογο, ματια, μοναξια, μπορεις, ξυπνα, οικογενεια, ομορφη, ουσιαστικα, παθος, περιβαλλον, προβληματα, σιγουρος, συντομα, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, τι ειναι, φαντασια, φιλε, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, αφιερωσεις, αγορες, δωσεις, για σενα, καρδια, μπροστα, νιωθεις, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, ξεχνας, χερια
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 251, Προβλέψεις, Πέμπτη,zodia, 251, provlepseis, pebti