Ζήνα Κουτσελίνη – Αρναούτογλου: Οι «Σφήκες» και ο λόγος που αποχώρησε από το «The 2night show»

Πριν μερικούς μήνες είχε απασχολήσει την ελληνική showbiz το θέμα της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία είχε αποχωρήσει από το γύρισμα του ”The 2night show” λόγω μιας παρεξήγης που υπήρξε με τις ”Σφήκες”. Χθες, τελικά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια, στη χθεσινή της συνέντευξη, αποφάσισε να αποκαλύψει τον λόγο που είχε φύγει από το πλατό και, αναφερόμενη στη Χρύσα Κατσαρίνη και την ατάκα που την έκανε διακόψει το γύρισμα.

“Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα

θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά”, δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η πορεία της

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε, επίσης, στην πορεία της στην τηλεόραση, αναφέροντας: “Έχω κάνει “εγκλήματα” στην τηλεόραση, δεν έχω κάνει μόνο καλά. Είμαι υπεύθυνη για τις παρουσιάσεις των τηλεθεάσων στο κοινό. Το ενδιαφέρουν το κοινό τα νούμερα τηλεθέασης”. Το δεύτερο ήταν, όπως είπε, το ότι έβαλε τη Μαριέττα Χρουσαλά να μοιράζει συσκευές μπάρμπεκιου για να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά νούμερα της εκπομπής της.

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι είχαν πει για το περιστατικό οι ”Σφήκες”

Οι Σφήκες σε συνέντευξη τους στο περιοδικό ¨Υou Weekly” και στον Γιώργο Κακογιάννη μίλησαν για το τι συνέβη και πως νιώθουν μετά από αυτό. Η Κική Λιτσάκη είχε πει πως η καλεσμένη που θα θυμάται θα είναι η Ζήνα Κουτσελίνη. ”Ταυτίστηκα μαζί της και με τον τσαμπουκά της. Δεν θεωρώ ότι είναι οκ αυτό που έγινε, αλλά με τους υπόλοιπους δεν υπήρχε σασπένς, αυτή θα μου μείνει αξέχαστη. Φοβερή ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως και ο FY με τον Στηβ Μιλάτο”.

Ενώ η Χρύσα Κατσαρίνη αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκαν μετά το περιστατικό. ”Εμείς μιλούσαμε κυρίως αν και θεωρώ λήξαν το θέμα Σε κάθε περίπτωση σέβομαι τα συναισθήματα της κ. Κουτσελίνη και ξέρω ότι έγιναν λάθος χειρισμοί από την πλευρά μας. Πρέπει να βρούμε τα όρια ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και για τον Γρηγόρη, είδα πόσο στενοχωρήθηκε και δεν ήξερα τι να του πω. Δεν έχουμε στόχο να πληγώσουμε τα συναισθήματα κανενός ούτε την αξιοπρέπειά του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα