Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram: Επέτειος 8 χρόνων γάμου με τον Βασίλη Καρύδη

Οχτώ χρόνια έγγαμου βίου γιόρτασαν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Βασίλης Καρύδης. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, που έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, βρίσκονται στη Λέρο αυτή τη στιγμή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου και γιόρτασαν το σημαντικό ορόσημο στον γάμο τους. Το ζευγάρι, ωστόσο, είναι μαζί πολλά περισσότερα χρόνια. Συγκεκριμένα, η σχέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Βασίλη Καρύδη μετρά 17 χρόνια.

Με αφορμή την επέτειό τους, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα: «8 χρόνια παντρεμένοι,

17 χρόνια μαζί, μυριάδες στιγμές και όλα όσα θέλω είναι να γελάω μαζί σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)

Το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία τη φετινή σεζόν είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «First Dates», χαλαρώνει και ξεκουράζεται στη Λέρο. Η ίδια συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Σε μερικές φωτογραφίες που ανέβασε από τις στιγμές της στο νησί, η παρουσιάστρια φαίνεται να χαίρεται τη θάλασσα και τον ήλιο, γράφοντας στη λεζάντα: «Ηλίου τέλλοντος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)

Keywords
Τυχαία Θέματα