Ζάκυνθος : Συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και σκότωσε τον εραστή της φίλης του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην Ζάκυνθο, ένας 30χρονος Αιγύπτιος τυφλωμένος από την ζήλια σκότωσε εν ψυχρώ τον 34χρονο Σύριο , εραστή της φίλης του. Ο 3οχρονος Αιγύπτιος είχε συλληφθεί μαζί με τον συνεργό του ύστερα από διάρρηξη ενός σπιτιού στην περιοχή του Παντοκράτορα όπου είχαν κλέψει 1.500 ευρώ, όπως και για την κλοπή από ένα τουριστικό λεωφορείο ενός κινητού τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν κατά την διαδικασία της προανάκρισης ανακάλυψαν ότι είχαν πραγματοποιήσει και

άλλες ληστείες. Καθώς από ένα σπίτι επίσης στην περιοχή του Παντοκράτορα είχαν αφαιρέσει 7.000 ευρώ, ενώ από ένα σπίτι στο Λαγοπόδο 300 ευρώ και από μια κατοικία στα Λαγκαδάκια 800 ευρώ.

Στους δύο δράστες ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο 30 δράστης ύστερα από τέσσερις μέρες κράτησης επέστρεψε μαζί με τον φίλο του στο χωριό Μαχαιράδο όπου διαμένουν, και ο 30χρονος πήγε στο σπίτι της φίλης του αλλά αυτή δεν του άνοιξε.

Ο 30χρονος παραφύλαξε, και αντιλήφθηκε πως ένα 34χρονος Σύριος είχε εκμεταλλευτεί την απουσία του για συνάψει σχέσεις με την φίλη του. Οι δύο άνδρες καυγάδισαν έντονα και ο 30 Αιγύπτιος τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές στην καρδιά τον Σύρο. Όλα αυτά έγιναν ενώ ο φίλος και συνεργός του 3οχρονου στις κλοπές, κρατούσε τσίλιες.

Η αστυνομία εν τέλει συνέλαβε τους δύο δράστες , όπου στον ένα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στον δεύτερο για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Το άρθρο Ζάκυνθος : Συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και σκότωσε τον εραστή της φίλης του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα