Υψηλοί τόνοι μεταξύ ΑΕΚ & δήμου Φιλαδέλφειας στη συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ

Συνάντηση για το γήπεδο της ΑΕΚ είχαν στο ΥΠΑΠΕΝ η ΠΑΕ ΑΕΚ υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όπως επιβεβαίωσε σχετικά και ο ίδιος ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης μετά το πέρας της συνάντησης. «Δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα», είπε οκ.

Σκουρλέτης, ωστόσο συμπλήρωσε: «Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Αφορμή για την ένταση, που δημιουργήθηκε ήταν η πρόταση του κ. Βασιλόπουλου να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης σε άλλο χώρο, προκρίνοντας ως παράδειγμα την έκταση στο ύψος της Renault. «Στη Renault να κάνεις το δημαρχείο αν θέλεις», φέρεται να είπε οργισμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας χρέωσε επίσης στην πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ότι κατηγορείται από όλα τα ΜΜΕ και τους κατοίκους του Δήμου ότι μάχεται ενάντια στο γήπεδο της Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση κατέληξε σε ένα συναινετικό κλίμα και στην απόφαση την δημιουργία μιας νέας ομάδας εργασίας και των τριών εμπλεκόμενων πλευρών προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι διαφορές.

«Αποφασίστηκε να κάνουμε μια κοινή ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή και του υπουργείου, στην οποία θα καλέσουμε και την Περιφέρεια, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Και οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο ώριμες και αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα γήπεδο που θα τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της και τις ανάγκες της πόλης», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα