Υπουργείο Εργασίας: Καμία οριστική απόφαση για Ενιαίο Ασφαλιστικό Ταμείο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θέση στο ζήτημα που προέκυψε σχετικά με την υπό εξέταση δημιουργία ενός και μόνο ασφαλιστικού ταμείου από το 2017 πήρε το υπουργείο Εργασίας.

Αφορμή στάθηκε το σχετικό δημοσιεύμα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» και είναι χαρακτηριστικό, πως στην ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας δεν διαψεύδεται ότι αυτό είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται καθώς σημειώνει ότι εξετάζει «διάφορα σενάρια διοικητικών (και μόνο) αλλαγών, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του

υπουργείου Εργασίας:

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται σε ειλημμένη απόφαση δημιουργίας ενός και μόνο ασφαλιστικού ταμείου για όλους τους εργαζόμενους της χώρας, διευκρινίζεται ότι το υπουργείο Εργασίας στο πλαίσιο της αναγκαίας διοικητικής αναδιάρθρωσης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης για τον οργανωτικό εξορθολογισμό, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την οικονομική αποτελεσματικότητά του, εξετάζει διάφορα σενάρια διοικητικών (και μόνο) αλλαγών, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση».

Το άρθρο Υπουργείο Εργασίας: Καμία οριστική απόφαση για Ενιαίο Ασφαλιστικό Ταμείο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα