Υπόθεση Χαϊκάλη: Στην Αστυνομία για κατάθεση ο μεσάζοντας Γιώργος Αποστολόπουλος

Στην Ασφάλεια βρίσκεται αυτή την ώρα για να καταθέσει ο τραπεζίτης Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που σύμφωνα με τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με σκοπό να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο εισαγγελέας κ. Παναγιωτόπουλος, που διερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, κάλεσε σήμερα τον άνθρωπο -τον οποίο κατονόμασε ο κ. Χαϊκάλης- με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη κακουργηματικής πράξης, που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

Νωρίτερα, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας είχαν δώσει

στη δημοσιότητα φωτογραφία του κ. Αποστολόπουλου, ο οποίος την περίοδο του στιγμιότυπου εμφανίζεται ως συνεργάτης του Πάνου Καμμένου να συμμετέχει και σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013 όταν ο κ. Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος φαίνεται ως στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο κ. Αποστολόπουλος εκ δεξιών του κ. Καμμένου

Στην δεύτερη φωτογραφία ο κ. Αποστολόπουλος εξ αριστερών του κ. Μαριά

Keywords
Τυχαία Θέματα