Ύποπτος για στοιχηματισμό ο Τζιμπούρ;

Στο στόχαστρο των οικονομικών και δικαστικών αρχών φέρεται να έχει μπει ο επιθετικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αλγερίας Ραφίκ Τζεμπούρ, με τις σχετικές καταγγελίες να κάνουν λόγο για μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων επί σειρά ετών και εισροή χρηματικού ποσού από στοιχηματική εταιρεία σε λογαριασμό του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το capital.gr,

στους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα εντοπίστηκε «ύποπτο» έμβασμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο φέρεται να προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού με αποδέκτη τον 28χρονο σέντερ φορ. Τα χρήματα φέρονται να εμβάστηκαν στον επίμαχο λογαριασμό το 2011.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, με παραγγελία τους προς την Οικονομική Αστυνομία ζητούν να διερευνηθεί πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αλγερινό παίκτη και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα του η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό. Εξάλλου, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007.

Keywords
Τυχαία Θέματα