«Υπήρξε ενδιαφέρον»

Στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ αγωνιζόταν ο Ρίτσαρντ Ντανίλο, ο οποίος εμφανίζεται αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης που επικρατεί.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, αποκάλυψε σε ουκρανική ιστοσελίδα πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά η Μέταλουργκ αξίωνε ένα μεγάλο ποσό.

«Η Μέταλιστ μου προσέφερε συμβόλαιο για να επιστρέψω στην Ουκρανία και να δουλέψω εκεί, αλλά όσο είναι έτσι η κατάσταση είναι δύσκολο να γίνει κάτι

τέτοιο. Αποφάσισα να αφήσω τη Μέταλουργκ, επειδή δεν είχαμε πληρωθεί για αρκετό καιρό και μου πρότειναν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017. Κατέθεσα προσφυγή στη FIFA και δεν μπορώ να παίξω για άλλον σύλλογο μέχρι την 1η Ιουνίου», τόνισε ο Ντανίλο, που συνέχισε.

«Τον Δεκέμβριο υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά η Μέταλουργκ ζητούσε για εμένα πέντε εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου μου. Αυτό είναι εξωπραγματικό ποσό για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του έληγε σε ένα χρόνο. Επίσης, είχα πρόταση από την Ανζί, αλλά οι Ρώσοι δεν ήθελαν να πληρώσουν για τη μεταγραφή μου».

πηγη:gavros

Keywords
Τυχαία Θέματα