Υπηρεσία που επιτρέπει στους γονείς τη διαχείριση των κινητών των παιδιών τους

Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας υπόσχεται στους γονείς τον πλήρη έλεγχο των συσκευών των ανήλικων παιδιών τους. Επίσης μέσω αυτής της υπηρεσίας οι γονείς θα μπορούν να διαβάζουν τα μηνύματα τους, να ελέγχουν με ποιους συνομιλούν και να ενεργοποιούν/απενεργοποιούν τα τηλέφωνά τους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Η υπηρεσία προορίζεται για παιδιά μεταξύ 8-16 ετών και λειτουργεί στα δίκτυα της Vodafone. Μόλις

ενεργοποιήσουν την υπηρεσία, οι γονείς μπορούν να «κατασκοπεύουν» τη δραστηριότητα των παιδιών τους και να θέτουν τις ρυθμίσεις που επιθυμούν επισκεπτόμενοι μια ιστοσελίδα, στην οποία φυσικά έχουν πρόσβαση μόνο οι ίδιοι, κάνοντας από εκεί την κεντρική διαχείριση της εφαρμογής.

Η ιστοσελίδα είναι συνδεδεμένη με την κάρτα SIM του τηλεφώνου του παιδιού με αποτέλεσμα ό, τι και αν κάνει το παιδί να ελέγχεται πρώτα από τον γονέα. Η υπηρεσία προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη σε όσα προσφέρει. Για παράδειγμα ακόμη και αν διαγράψει κάποιο μήνυμα, αυτό εξακολουθεί να εμφανίζεται κανονικά στην ιστοσελίδα, ενώ από εκεί ο γονέας μπορεί να απενεργοποιεί το τηλέφωνο τις ώρες που κρίνει ακατάλληλες, ενώ παράλληλα η μόνη κλήση που μπορεί να πραγματοποιήσει ανά πάσα στιγμή είναι στα τηλέφωνα των γονιών του.

Η υπηρεσία είναι από σήμερα διαθέσιμη στη Μ. Βρετανία και κοστίζει £2.95 το μήνα, ενώ δεν είναι απίθανο να την δούμε πολύ σύντομα και στη χώρα μας.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα