Υπηρεσία με βιντεοκλήσεις με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα στο Facebook

Δύο εξαιρετικοί δημιουργοί που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, οι Sean Parker και Shawn Fanning, γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην ίδρυση των Facebook και Napster αντίστοιχα, παρουσίασαν σήμερα τη νέα τους προσπάθεια που ονομάζεται Airtime. To Airtime ουσιαστικά είναι μια υπηρεσία

βίντεο κλήσης που δεν απαιτεί τη λήψη κάποιας εφαρμογής στον υπολογιστή σας, αλλά χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας στο Facebook για να ολοκληρωθεί η συνομιλία μέσω του browser σας, όπου μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας και όχι μόνο.

Παράλληλα εάν δεν έχετε κάποιον για να ανταλλάξετε απόψεις και να μιλήσετε, η υπηρεσία σας ενώνει με άλλους ανθρώπους με βάση τα κοινά σας ενδιαφέροντα, που αντλεί από το προφίλ σας αλλά και από κοινά «likes» που έχετε κάνει σε θέματα παρόμοιου είδους. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι παράτολμο, δηλαδή το να μιλήσεις με κάποιον μόνο επειδή έχετε κοινά ενδιαφέροντα, όμως η ασφάλεια αποτελεί πρώτο μέλημα για την υπηρεσία και αν κάποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις μια ομάδα από moderators και αλγορίθμων θα αναλάβουν τον αποκλεισμό του.
Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα