«Ξύπνησε» και θύμισε … ΑΕΚ! (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χαμόγελα στο ΟΑΚΑ μετά από καιρό, αφού η ΑΕΚ έδειξε κάτι από τον παλιό της εαυτό!

Η «Ένωση» εκμεταλλευόμενη και το γρήγορο αριθμητικό πλεονέκτημα, προσέφερε ωραίο θέαμα, σκορπίζοντας 4-0 τον Λεβαδειακό.

Το ματς

Με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, κάποιες εξ αυτών της τελευταίας στιγμής, παρατάχθηκε η ΑΕΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στο 18’

ο Πέκχαρτ κυνήγησε μία προς τα πίσω λάθος πάσα του Μεντί, τσίμπησε την μπάλα από τον Ναμάσκο και κέρδισε την αποβολή του.

Στο 28’ ο Σιμόες άνοιξε όμορφα στα αριστερά στον Πατίτο, έκανε κίνηση φορ στη μικρή περιοχή, δέχτηκε την παράλληλη μπαλιά και με τακουνάκι έκανε το 1-0.

Στο 50’ μετά από σέντρα του Γκάλο, ο Πέκχαρτ κατέβασε με το στήθος όμορφα τη μπάλα μπροστά του και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Γαλανόπουλο στο 67’. Ο Αραβίδης πάτησε περιοχή από δεξιά, έκοψε τη μπάλα στην περιοχή, ο Μοσχονάς δεν έδιωξε σωστά, με τον νεαρό να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για πρώτη φορα με την πρώτη ομάδα.

Στο 80’ η κεφαλιά του Αλμέιδα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μοσχονά, ωστόσο, ο Πατίτο ήταν εκεί για να την σπρώξει στα δίχτυα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες (80’ Τσέλιος), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αραβίδης (83’ Χριστοδουλόπουλος), Πατίτο, Πέκχαρτ (74’ Αλμέιδα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33’ Τόπι), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί (19’ Μοσχονάς), Σίλβα (76’ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο «Ξύπνησε» και θύμισε … ΑΕΚ! (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα