Ξυλοκόπησε τη σύζυγο του με iphone o Ντεπ (video, photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Περιοριστικά μέτρα σε βάρος του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ, ενέκρινε δικαστής του Λος Άντζελες αποφασίζοντας υπέρ του σχετικού αιτήματος της Άμπερ Χερντ

Η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο προσήλθε στο δικαστήριο για να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου με μελανιές στο πρόσωπό της, καταγγέλλοντας ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε. Υποστήριξε δε ότι είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας.

Την χτύπησε με iphone

H Χερντ κατέθεσε ότι ο Ντεπ

την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο iphone και στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα για να μην αποκαλύψει τι συνέβη.

Μάλιστα έδειξε στους δικαστές την παρακάτω φωτογραφία η οποία, σύμφωνα με την ηθοποιό, τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι έχει και βίντεο από τον ξυλοδαρμό.

Μετά την καταγγελία κακοποίησης, ο δικαστής διέταξε να μείνει μακριά ο Ντεπ από την πρώην σύζυγό του…

Τι απαντά ο Ντεπ

Μέσω του εκπροσώπου του, ο Τζόνι Ντεπ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ελπίζει «αυτός ο σύντομος γάμος να λυθεί γρήγορα» καθώς τον χωρίζουν πολλά με την σύζυγό του.

Μάλιστα, τονίζει πως περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρας του.

Ειδικότερα, η δήλωση αναφέρει: «Δεδομένου της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πολύ πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές και ψευδείς ιστορίες, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και ψέματα για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα γίνει γρήγορα».

Τι απαντούν φίλοι του Ντεπ

Από το φιλικό περιβάλλον του Ντεπ αντικρούουν τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως η Χερντ λέει ψέματα. Τονίζουν δε πως με τους ισχυρισμούς της «προσβάλλει τα πραγματικά θύματα της ενδοοικογενειακής βίας».

Επίσης, αναφέρουν ότι μία ημέρα μετά την «υποτιθέμενη επίθεση», η Άμπερ «ανέβασε» φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι ο Τζόνι Ντεπ την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο. «Πώς εξαφανίστηκαν οι μελανιές σε λίγες μόνο ώρες», διερωτώνται.

Ας σημειωθεί ότι η Χερντ, ζητά διατροφή από τον διάσημο ηθοποιό του οποίου η προσωπική περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε βίντεο με την μελανιασμένη ηθοποιό, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Τζόνι Ντεπ

Το άρθρο Ξυλοκόπησε τη σύζυγο του με iphone o Ντεπ (video, photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα