Ξυλοδαρμός ανηλίκου Ιωάννινα: Απίστευτο περιστατικό με ληστές

Ξυλοδαρμός ανηλίκου Ιωάννινα: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στο Πέραμα Ιωαννίνων. Τρεις αδίστακτοι αλλοδαποί ληστές έκλεψαν, εκβίασαν και ξυλοκόπησαν έναν ανήλικο ομοεθνή τους.

Οι δράστες μπήκαν στο δωμάτιο του παιδιού, έκλεψαν το κινητό και στην συνέχεια απαίτησαν εκβιαστικά χρήματα από τον ομοεθνή τους για να του το επιστρέψουν. Όμως, εκείνος δεν υπέκυψε στον εκβιασμό και αποπειράθηκαν να αρπάξουν με τη βία όσα χρήματα είχε,

με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατήγγειλε όσα υπέστη, με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της Τετάρτης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, εκβίαση, απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ξυλοκόπησαν 13χρονο για 5 ευρώ

Το περιστατικό αυτό έρχεται να πάρει τη σκυτάλη από ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό που συνέβη στην Αγία Παρασκευή. Συμμορία μασκοφόρων κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν 13χρονο μαθητή με σκοπό να του αρπάξουν χρήματα. Και όλο αυτό για 5 ευρώ. Ο 13χρονος που έπεσε θύμα της συμμορίας, η οποία δεν δίστασε να του επιτεθεί επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, το παιδί, βρισκόταν στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορονοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

Ο μαθητής, επιχείρησε να φύγει όμως οι δράστες όρμησαν πάνω του και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του. Το παιδί αντιστάθηκε και τότε τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν είδαν ότι εξακολουθεί να αντιστέκεται, τον πέταξαν σε ένα σταθμευμένο όχημα και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα