Ξέσπασε σε κλάματα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Τον έχουμε συνηθίσει ως ψυχρό και ενίοτε ανέκφραστο σε πολλές ταινίες. Η πραγματικότητα ωστόσο, φανερώνει εν πολλοίς και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Robert De Niro (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο De Niro ήταν καλεσμένος στο τοκ σόου της Katie Couric, προκειμένου να μιλήσει για την ταινία Silver Linings Playbook του σκηνοθέτη David

O. Russell και με συμπρωταγωνιστή τον Bradley Cooper. Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της ταινίας, στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα ενός ατόμου που πάσχει από διπολική διαταραχή, άρχισε να κλαίει.

«Μήπως αισθάνεστε μεγαλύτερη ευθύνη για μια ταινία, στην οποία ο David έχει επενδύσει προσωπικά, τόσο πολύ;», ρωτήθηκε.

«Φυσικά, καταλαβαίνω», προσπάθησε να απαντήσει ο De Niro, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να δώσει μία ολοκληρωμένη απάντηση, ψελλίζοντας: «Δεν μου αρέσει να γίνομαι συναισθηματικός, αλλά ξέρω ακριβώς τι περνάει…».

Ο Russell εμπνεύστηκε για να γράψει την ταινία επειδή ο γιος του πάσχει από διπολική διαταραχή, καθώς και από ψυχαναγκαστική διαταραχή.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο στη ζωή, όταν δεν μπορείς να καταλάβει τι πρέπει να κάνεις σε ένα πρόβλημα», δήλωσε από την πλευρά του ο Russell. «Προσπαθείς τα πάντα, και ποτέ δεν πρέπει να σταματήσεις. Η καρδιά απλώς θα πρέπει να συνεχίσει να… μεγαλώνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα