Ξεκαθαρίζει η «μάχη» των πλέι οφ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με δύο αναμετρήσεις, οι οποίες θα κρίνουν, σε μεγάλο βαθμό, την τελική κατάταξη της βαθμολογίας, συνεχίζεται η «μάχη» των πλέι οφ της Super League.

Η κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Το απόγευμα της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού,

υποδέχεται στις 20:00 τον ΠΑΟΚ και θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να κρατάει στα… πόδια της την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή, στην ειδική βαθμολογία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγείται με 10 βαθμούς, έναντι 8 της ΑΕΚ, 7 του Παναθηναϊκού και 1 του Πανιωνίου, και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος κόντρα στους κυπελλούχους Ελλάδας θα έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Πανιώνιου

Λίγο νωρίτερα, στις 18:15, στην άλλη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανιώνιο και χρειάζεται μόνο τους τρεις πόντους, αν θέλει να διεκδικήσει, απέναντι στον ΠΑΟΚ, τις όποιες πιθανότητές του για να είναι εκείνος που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και τον Μάρκους Μπεργκ, που έφτασε τις 10 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του για φέτος.

Το άρθρο Ξεκαθαρίζει η «μάχη» των πλέι οφ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα