Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η διπλή εκτέλεση στην Πάτρα

Σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας, αποδίδουν κατά πάσα πιθανότητα οι αρχές τη διπλή εκτέλεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από νυχτερινό κέντρο της Πάτρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν προσεκτικά όλες τις παλαιότερες υποθέσεις που απασχόλησαν την Αστυνομία, καθώς και πρόσωπα που είχαν εμπλακεί, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι δύο άντρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κράνος, πυροβόλησαν 30 φορές κατά δύο ατόμων, με αποτέλεσμα

να σκοτώσουν το ένα από αυτά και να τραυματίσουν σοβαρά το δεύτερο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε λίγο αργότερα στα σοβαρά τραύματα που έφερε στο λαιμό.

«Είδα τους πυροβολισμούς και έκανα μία βουτιά και έπεσα μέσα στο μαγαζί για να σωθώ» ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. Από τον τόπο της διπλής δολοφονίας οι αστυνομικοί συνέλεξαν 23 κάλυκες, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ταυτοποιούνται με όπλο, που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Επίσης οι αστυνομικοί εξετάζουν το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει τη στιγμή της επίθεσης, αλλά δεν δίνει πολλές πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα