Βρούτσης voucher: Ο Σκουρλέτης επιμένει να ζητά αποπομπή του υπ. Εργασίας

Βρούτσης voucher: Στη θέση περί αποπομπής του Γιάννη Βρούτση επέμεινε, σήμερα στη Βουλή, ο Πάνος Σκουρλέτης.  Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην υπόθεση με τα voucher των νέων επιστημόνων, έκανε λόγο για επιχείρηση αρπαχτής και πρόσθεσε ότι δεν είναι το μόνο ακραίο που έκανε η κυβέρνηση την περίοδο της πανδημίας.

«Αντί λοιπόν σήμερα με κατεβασμένα τα μάτια και το κεφάλι να απολογηθούν για αυτή την περίπτωση πατεντάτης αρπαχτής και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος έρχονται και εγκαλούν ποιους; Αυτοί οι οποίοι με τους συγγενείς τους έστησαν αυτή την υπόθεση; Το πρόβλημα δεν είναι η κατάρτιση, η κατάρτιση υπήρχε στην Ελλάδα, γίνεται σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να υπάρχουν κάποια χρήματα από το ΕΣΠΑ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξευτέλισε τους δημιουργούς του και αυτούς που το εμπνεύστηκαν. Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει και δεν είναι το μόνο ακραίο.

Είδαμε τα 11 εκατομμύρια να δίνονται για λόγους επικοινωνιακούς, να  εξαγοράζεται η πληροφόρηση, να διπλασιάζονται οι αμοιβές για τις ιδιωτικές ΜΕΘ. Δόθηκαν ακατάλληλες μάσκες στους γιατρούς και αυτό αποσιωπήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί φαίνεται ότι  τα 11 εκατομμύρια αρκούσαν για να πάνε στην άκρη αυτές οι ειδήσεις», σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι αν η κατάργηση του προγράμματος δεν συνοδευτεί με την αποπομπή του υπουργού Εργασίας, η κυβέρνηση αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες. «Εάν το σωστό μέτρο της κατάργησης αυτής της επιχείρησης αρπαχτής, της κοροϊδίας, του φιάσκου δεν συνοδευτεί με την αποπομπή του υπουργού νομίζω τότε ότι αναλαμβάνετε συνολικά  μεγάλες ευθύνες και  είναι κάτι που θα σας συνοδεύει και το επόμενο διάστημα», κατέληξε.

Δείτε ακόμη“Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ” – Ο Βρούτσης τοποθετήθηκε στη Βουλή για τα voucherΚαραμανλής: Υποχρεωτική χρήση μάσκας στα Μέσα ΜεταφοράςΠότε θα καταβληθεί σε 180.000 επιστήμονες το επίδομα των 600 ευρώΤο “ευχαριστώ” Μπακογιάννη στην Ευαγγελία – Βρήκε τσάντα με 19.000 ευρώ! (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα