«Βρώμικο» για Κασσελάκη και Τάιλερ σε καντίνα στη Γέφυρα Σερβίων

Σε καντίνα στη Γέφυρα των Σερβίων έφαγαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ. Οι δυο τους κάθισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα τραπεζάκια της θρυλικής καντίνας, που βρίσκεται χρόνια στο σημείο, και έφαγαν λουκάνικα και σουβλάκια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το πολύ νόστιμο φαγητό στην καντίνα της κυρίας Γιάννας και άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Η εξόρμηση στα Μετεώρα

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με τη σκυλίτσα τους,

Φάρλι, βρέθηκαν τη Δευτέρα στα Μετέωρα και την Καλαμπάκα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα» και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κοζάνη όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τoυς εργαζόμενους του εστιατορίου. Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ και η υπεύθυνη του εστιατορίου πίνουν σφηνάκι με εντυπωσιακή θέα.

Η νεαρή ανέβασε και η ίδια στο προφίλ τις στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του και έγραψε: «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μόνικα Μάρση (@monikamarse)

Keywords
Τυχαία Θέματα