Βρέθηκε μετά από ένα μήνα ο υπερτυχερός της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έληξε η υπόθεση με τον άφαντο υπερτυχερό της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, με κέρδος άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο υπερτυχερός δήλωσε στον έκπληκτο πράκτορα του ΟΠΑΠ, ότι είχε ξεχάσει την ύπαρξη μίας 5αδας λαχνών, ένας εκ των οποίων αποδείχθηκε ότι άξιζε κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια.

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, βέβαια, όταν διαπίστωσε ότι ο πελάτης του αγνοούσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης

κλήρωσης, του ζήτησε να καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα, φοβούμενος για την υγεία του!

Ο νικητής διατήρησε την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με το protothema, ο υπερτυχερός αρχικά δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

Είδε στην τηλεόραση ότι τον ψάχνουν!

Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το άρθρο Βρέθηκε μετά από ένα μήνα ο υπερτυχερός της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα