Βραδιά για την Ελλάδα στην Μπολόνια – «Εμείς οι Έλληνες!»

Εκδήλωση-συζήτηση -ειδικά αφιερωμένη στην Ελλάδα- υπό τον τίτλο «Βραδιά για την Ελλάδα – Εμείς οι Έλληνες!» διοργανώνει απόψε στην Μπολόνια το ‘Δημοκρατικό Κόμμα’ της Ιταλίας [Partito Democratico], στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτή της Δημοκρατίας».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητηθούν σε βάθος οι εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και να εκφραστεί εμπράκτως η υποστήριξη και αλληλεγγύη προς τον ελληνικό

λαό.

Η συζήτηση θα είναι δομημένη σε τρία μέρη:

- τα αίτια της κρίσης,

- η διαχείριση της κρίσης και

- η έξοδος από την κρίση.

H συζήτηση θα συντονίζεται από το δημοσιογράφο του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων ANSA, κο Patrizio Nissirio, υπεύθυνο της AnsaMed και συγγραφέα του βιβλίου «Ouzo Amaro» [«Πικρό Ούζο» ‘Η πραγματική ιστορία της ελληνικής τραγωδίας’].

Στην εν λόγω εκδήλωση θα συμμετέχουν η αντιπρόεδρος του Ε.Κ., κα Άννυ Ποδηματά, ο αντιπρόεδρος του ‘ευρωπαϊκού κοινοβουλίου’, Gianni Pittella και ο ευρωβουλευτής του ‘Δημοκρατικού Κόμματος’ της Ιταλίας, Luigi Berlinguer.

Υπενθυμίζεται το ότι οι δύο αυτοί Ιταλοί ευρωβουλευτές είχαν προσφάτως αναλάβει την πρωτοβουλία σύνταξης του μανιφέστου «Save Greece – Save Europe», σε συνέχεια της οποίας είχαν διοργανώσει και ανοικτή εκδήλωση στην Ρώμη, στις 25 Ιουνίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα