Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας ήθελε να προκαλέσει τα δικά του Ιουλιανά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έντονα επικριτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σύμφωνα με την οποία «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα με το θέμα της ‘’μικρής ΔΕΗ’’, αλλά στην πραγματικότητα ήθελε να προκαλέσει πολιτική ανωμαλία στη χώρα».

Μιλώντας

στο ΑΠΕ η κα Βούλτεψη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του, επισημαίνοντας ότι «θα έπρεπε να βρίσκονται εντός της αίθουσας της Βουλής και όχι να κάνουν δηλώσεις στο περιστύλιο», ενώ όπως σχολίασε προσωπικά για τον κ. Τσίπρα, «αποπειράθηκε να προκαλέσει φέτος τα δικά του Ιουλιανά».

«Από την αρχή τους προειδοποιήσαμε ότι για να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος αριθμός των 120 βουλευτών, έπρεπε αναγκαστικά να συναριθμήσουν τις δικές τους υπογραφές με αυτές της Χρυσής Αυγής. Έκαναν ότι δεν το άκουγαν και τελικά, όταν διαπιστώθηκε αυτό που εμείς διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή, το έβαλαν στα πόδια και έφυγαν από την κοινοβουλευτική διαδικασία, την οποία οι ίδιοι ζητούσαν», υποστήριξε χαρακτηριστικά για την απόρριψη από το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής της συζήτησης για δημοψήφισμα.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η κα Βούλτεψη δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και ότι αυτή τη στιγμή η χώρα προσπαθεί να βγάλει το κεφάλι της από το νερό».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις» και τόνισε ότι «μέχρι στιγμής έχει πετύχει αρκετά, φέροντας ως παράδειγμα τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, αλλά και το ότι τα χρήματα από τη μερική αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ δεν θα πάνε για την κάλυψη μέρους του χρέους αλλά στην ίδια την επιχείρηση προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις».

«Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής. Είναι προφανές ότι αλλάζουν όλα», κατέληξε η κα Βούλτεψη.

Το άρθρο Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας ήθελε να προκαλέσει τα δικά του Ιουλιανά εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα